Δημοσιογράφος κατηγορεί την Βατίδου για ξυλοδαρμό!

Αρνείται το περιστατικό και αντεπιτίθεται το μοντέλο

Δημοσιογράφος κατηγορεί την Βατίδου για ξυλοδαρμό!

Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνει ξανά η Εύη Βατίδου: αυτή τη φορά, αντίδικός της δεν είναι ο Αλέξγης Κούγιας, αλλά ένας δημοσιογράφος που την κατηγορεί ότι του επιτέθηκε και του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο, κατά την διάρκεια ρεπορτάζ για την ίδια! Το μοντέλο αρνείται τα πάντα και ετοιμάζει την δική της μήνυση.

Όπως αναφέρει η «Real News», ο Χρήστος Τσικνιάς κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα στην Ασφάλεια Αθηνών πως η Εύη Βατίδου τον χτύπησε στο πρόσωπο και του απέσπασε δια της βίας την φωτογραφική του μηχανή.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 28χρονου, η συνάντηση με το μοντέλο έγινε έξω από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, όπου η Βατίδου είχε πάει να καταθέσει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα σχετικά με τις διαφορές της με τον Αλέξη Κούγια.

Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, ο ίδιος και άλλοι συνάδελφοί του περίμεναν το μοντέλο έξω από το κτίριο, εκείνη όμως αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. «Ξαφνικά, γύρισε προς το μέρος μου, άρχισε να με τραβάει από την μπλούζα και προσπάθησε να με ρίξει στο έδαφος... Της ζήτησα τον λόγο και εκείνη άρχισε να φωνάζει “βοήθεια, με κλέβουν”. Δύο περαστικοί που δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί με έριξαν στο έδαφος και η κυρία Βατίδ��υ άρχισε να με χτυπάει», περιγράφει στην κατάθεσή του.

Το περιστατικό δεν τελείωσε εκεί, καθώς, σύμφωνα πάντα με τον 28χρονο, το μοντέλο του πήρε την φωτογραφική μηχανή, που περιείχε κάρτα μνήμης με προσωπικές του φωτογραφίες. Μετά από επικοινωνία που είχαν μέσω sms, η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια επέστρεψε την μηχανή, όχι όμως και την κάρτα μνήμης.

«Δεν μου έχει γνωστοποιηθεί αυτή η καταγγελία. Δεν γνωρίζω το συμβάν, ούτε αυτόν τον κύριο», απάντησε στην εφημερίδα η Εύη Βατίδου, προσθέτοντας πως θα κινηθεί νομικά κατά του Χρήστου Τσικνιά για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο 28χρονος, πάντως, ετοιμάζεται να απαντήσει στην μήνυση με... νέα μήνυση, ενώ τονίζει πως έχει αποδεικτικά στοιχεία, όπως τα sms του με την Εύη Βατίδου και έναν καμεραμάν που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top