Φωτογραφίες της Κέιτ γυμνής με στέμμα και κάλυμμα την βρετανική σημαία...

Πανικός στο παλάτι

Φωτογραφίες της Κέιτ γυμνής με στέμμα και κάλυμμα την βρετανική σημαία...

Όπως την γέννησε η... μανούλα της, φορώντας μόνο το στέμμα της πριγκίπισσας αλλά και τυλιγμένη με την... βρετανική σημαία, φωτογραφήθηκε η Κέιτ, προκαλώντας πανικό στο παλάτι. Όχι, δεν είναι η Κέιτ που νομίζετε, αλλά η Κέιτ Γκριν που μοιάζει πολύ με τη μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας και είπε να ... επενδύσει στην ομοιότητα. Μόνο που η δική της εκδοχή για την πριγκίπισσα είναι γυμνή.

«Εγω, η Κέητι Γκριν, αποφάσισα να παραχωρήσω σε σας, τους πιστούς υπηκόους μου, μια ματιά στα κοσμήματα του στέμματος. Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε... Τσάο», εμφανίζεται να λέει η σωσίας της Μίντλετον, φορώντας φυσικά το στέμμα αλλά μόνο αυτό! Οι αρσενικοί υπήκοοι της Κεήτι, σίγουρα απόλαυσαν αυτή τη φωτογράφιση.

Αυτό ήταν το... γαμήλιο δώρο της Κέητι στον πρίγκηπα Γουίλιαμ και την συνονόματή της Κέιτ Μιντλτον. Αν και το πιθανότερο είναι ένα τέτοιο δώρο να το εκτιμούσε περισσότερο ο ατακτούλης πρίγκηπας Χάρι.

Η Κέητι Γκριν, με ύψος 1.78 και χυμώδεις καμπύλες είναι μοντέλο. Έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά και εφημερίδες και λογω ... προσόντων είχε επιλεγεί για να διαφημίσει γνωστή μάρκα στηθόδεσμων. Όμως δεν είναι η μόνη που διαθέτει τέτοια ομοιότητα με την δούκισσα του Κεμπριτζ. Με την ευκαιρία του πριγκηπικού γάμου είχαν εμφανιστεί κι άλλες σωσίες της Κάθριν σε χιουμοριστικά βίντεο.

Η φωτογράφιση της Κέητι Γκριν θυμίζει αρκετά τις φωτογραφίες από το σώου της μακρινής ξαδέλφης της Κέιτ Μιντλτον, της Κατρίνα Ντάρλινγκ, που είναι... στρίπερ. Η 20χρονη Κατρίνα έχει βαφτίσει το σόου της "Ο Θεός σώζει τη βασίλισσα" και εμφανίζεται σε αυτό με βασιλικό στέμμα επί κεφαλής και σέξι σλιπάκια με το σχέδιο της βρετανικής σημαίας. Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top