Μαριέττα Χρουσαλά: μπήκε... χορεύοντας στην Ελένη Μενεγάκη

«Κουσούρι» της άφησε το σόου χορού!

Μαριέττα Χρουσαλά: μπήκε... χορεύοντας στην Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί από το «Dancing With The Stars» να αποχώρησε στο πέμπτο live και να έχουν γίνει άλλα τρία από τότε, όμως, «κουσούρι» της έμεινε της Μαριέττας Χρουσαλά: χορεύοντας μπήκε σήμερα στο πλατό της Ελένη Μενεγάκη και άρχισε να μιλά για το σόου του ΑΝΤ1... Μόνο ο παρτενέρ της έλειπε!

Με λευκό φορεματάκι που μετά βίας κάλυπτε τα μπούτια, η Μαριέττα έκανε θεαματική είσοδο συνάμενη κουνάμενη σε λάτιν ρυθμούς, ενώ προσφέρθηκε να κάνει μαθήματα χορού στην Ελένη Μενεγάκη! Βέβαια! Τόσες πρό��ες το κορίτσι, μπορεί να χορογραφήσει κιόλας - είναι και σύζυγος Λέοντα Πατίτσα εξάλλου...

«Δεν χόρευα ποτέ! Είχα κάνει στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο παραδοσιακούς χορούς αλλά καμία σχέση!», είπε η Μαριέττα που πριν κάτι σεζόν έπαιζε «απέναντι» από την Ελένη. Όπως αποκάλυψε, το αστείο με τον παρτενέρ της ήταν ο τρόπος με τον οποίο πήγε να τον πιάσει στον πρώτο τους χορό, το τσάτσα: «Μαριέττα τσά τσα όχι τσα-τσάμικο», της είπε ο Θοδωρής Παναγάκος.

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει ο Λέων, για τον οποίο η Σταρ Ελλάς - παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι την στήριξε πολύ στην επιλογή της να συμμετάσχει στο «Dancing»! Αλίμονο... ξεχνιέται ο Λεό με την μαμά του στις κερκίδες του πρώτου live ή οι δηλώσεις της μαμάς ότι θα «βομβαρδίζει» με sms για να παραμείνει η Μαριέττα στο σόου; Jamais!

Όπως πρόσθεσε, η Μαριέττα είπε το «ναι» επειδή είχε χρόνο για να ασχοληθεί, ενώ το φιλανθρωπικό του πράγματος ήταν επιπλέον κίνητρο. Βέβαια, και η φιλανθρωπία να μην υπήρχε, πάλι θα πήγαινε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top