Νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent ο... αρραβωνιάρης της Natalie Portman

Από απλός χορευτής, περιζήτητος σταρ!

Νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent ο... αρραβωνιάρης της Natalie Portman

Είναι μετά να μην μπαίνεις σε σκέψεις να κάνεις γάμο από συμφέρον; Σε σούπερ σταρ έχει εξελιχθεί ο αρραβωνιαστικός της Natalie Portman, Benjamin Millepied: αρχικά, χορογράφησε τον «Μαύρο Κύκνο» όπου πρωταγωνιστεί η καλή του και τώρα έγινε το νέο πρόσωπο της ανδρικής σειράς του οίκου Yves Saint Laurent!

��πό απλός χορευτής, ο 33χρονος έγινε διεθνώς αναγνωρίσιμος χορογράφος, τιμήθηκε με τον τίτλο του «Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων» και έγινε talk of the town ως ο αρραβωνιαστικός της Natalie και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί.

Στο πρόσωπό του, λοιπόν, ο Yves Saint Laurent βρήκε το πρότυπο του άνδρα που έψαχνε και, ήδη, έχει γυρίσει τα πρώτα διαφημιστικά για αρώματά του!

Τα γυρίσματα έγιναν στην Nέα Υόρκη, όπου ο Benjamin απαθανατίστηκε με μαύρο κουστούμι σε στενή γραμμή και λευκό πουκάμισο, να τρέχει στους δρόμους, να πηδάει πάνω από τραπέζια και, τελικά, να... προσγειώνεται στην αγκαλιά μιας «άγνωστης» γυναίκας, που την υποδύεται η Jessica Saund.

Δεν λέμε, γαλανομάτης και αρρενωπότατος ο monsieur... Αλλά έχεις ξαναδεί εσύ τόσα οφέλη από έναν επικείμενο γάμο; Και μετά έγινε τόσος ντόρος για την Kate Middleton, που από «κοινή θνητή» έγινε δούκισσα και Catherine επειδή παντρεύτηκε τον William!

Δείτε υλικό από τα γυρίσματα του διαφημιστικού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top