Βιβή Τσιάμη: «Τέρμα οι σέξι φωτογραφήσεις»

Γιατί εγκατέλειψε τα πάντα και ακολούθησε το σύντροφο της;

Βιβή Τσιάμη: «Τέρμα οι σέξι φωτογραφήσεις»
Ο γάμος είναι μέσα στις σκέψεις της: «μου αρέσει η οικογένεια, ο γάμος. Σε κάθε κοπέλα περνάει από το μυαλό της. Εγώ είμαι από τις κοπέλες που θέλουν να ανοίξουν το δικό τους σπίτι και να φτιάξουν οικογένεια, αλλά όταν αυτό προκύψει. Πάντως ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας».

Στο κορμί της έχει επτά τατουάζ και σκέφτεται να κάνει κι άλλα: «αν ξεκινήσεις με ένα τατουάζ, δεν σταματάς. Όλα παριστάνουν κάτι που με αντιπροσωπεύει».

Την γνωρίσαμε πριν από οκτώ χρόνια όταν κατέκτησε τον τίτλο της «Playmate». Ακολούθησαν πολλές φωτογραφήσεις, πασαρέλες αλλά και τηλεοπτικές συμμετοχές. Όλ΄αυτά μέχρι να γνωρίσει το σύντροφο της και γνωστό μπασκετμπολίστα, Γιώργο Πρίντεζη.

Για χάρη του, παράτησε τα πάντα, και ξενιτεύτηκε ακολουθώντας τον στην Ισπανία.«Η αλήθεια είναι ότι μου άφησε περιθώριο να επιλέξω. Εγώ ήμουν εκείνη που αποφάσισα τελικά ότι ήθελα να πάω στην Ισπανία. Είμαι άνθρωπος που πρέπει να είμαι καλά στα προσωπικά μου για να μπορώ να κάνω και τα υπόλοιπα».
Ο σύντροφος της είναι ��άντα δίπλα της και τη στηρίζει στις επιλογές της. «ο Γιώργος είναι της άποψης ότι όσο περνάει ο καιρός, περνάει και το μόντελινγκ άρα πρέπει να βρω κάτι άλλο να κάνω. Φωνή δεν έχω να γίνω τραγουδίστρια, από ηθοποιούς ο χώρος έχει μπουχτίσει, άρα τι καλύτερο από την τηλεόραση, αφού έχω τελειώσει και σχολή τηλεπαρουσίασης».

Μπορεί με τις δουλειές που έκανε μέχρι σήμερα ως μοντέλο να είναι ευχαριστημένη, αλλά από εδώ και πέρα είναι αποφασισμένη να βάλει όρια: «είμαι περισσότερο επιλεκτική. Είναι και ηλικιακό το θέμα. Βγαίνουν νέες κοπέλες. Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να λένε οι νεότερες “φτάνει, πέρασε η μπογιά σου”», λέει στο περιοδικό «Down Town».
Θα ξαναέκανε όμως γυμνή φωτογράφηση; «Τέρμα δεν θέλω», λέει κατηγορηματικά. «Οι τελευταίες που προέκυψαν είχαν αρχικά άλλο concept. Προφανώς το αποτέλεσμα ήταν λάθος γωνία του φωτογράφου. Περασμένα, ξεχασμένα».

Με τον σύντροφο της είναι μαζί τρία χρόνια. Είναι ο άντρας της ζωής της; «αυτό είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Είμαι μαζί με έναν άνθρωπο και θα είμαι μαζί του για όσο περνάμε και οι δυο καλά».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top