Νατάσσα Θεδωρίδου: «Είμαι ελεύθερη, μόνη μου και πολύ ευτυχισμένη»

«Τελείωσα με τους γάμους. Δυο είναι αρκετοί»

Νατάσσα Θεδωρίδου: «Είμαι ελεύθερη, μόνη μου και πολύ ευτυχισμένη»

Με νέο look, ανανεωμένη εμφάνιση και την ωριμότητα των 20 και χρόνων που «μετρά» στο τραγούδι, η Νατάσσα Θεοδωρίδου ξέρει πλέον τι θέλει από τη ζωή της:


«Τελείωσα με τους γάμους. Δυο είναι αρκετοί. Δεν μιλάω για τη συντροφικότητα, το μοιρασμα, τη σχέση με κάποιον άνθρωπο. Αλλά για γάμο δεν το συζητώ πια». Τόσο κάθετη είναι στην ερώτηση αν σκοπεύει κάποια στιγμή να ξαναπαντρευτεί.


Αυτή την περίοδο δηλώνει στο περιοδικό "Down Town" «ελεύθερη, μόνη μου και πολύ ευτυχισμένη. Γιατί; Ποιος ξέρει!».


Για τη λαϊκή τραγουδίστρια, το συναίσθημα είναι η κινητήριος δύναμη της: «Είναι ανάγκη μου να μ΄αγαπάνε, το ζητάω. Και από τον κόσμο, “μόνο να μ΄αγαπάτε θέλω” και μελαγχολώ αν δεν ισχύει. Αν δεν έχω συναίθημα, δεν μπορώ να κάνω βήμα. Σε δουλειά, έρωτα, φιλία».

Στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απαντά γελώντας:«Ε! Γελάω! Τι να κάνω; Γνωρίζω τον Γρηγόρη πολλά χρόνια, έχουμε μοιραστεί πράγματα,ξέρουμε ποια είναι η σχέση μας και πόσο καλοί φίλοι είμαστε. Ας λένε ό,τι θέλουν».

Είναι ευτυχισμένη; «τι είναι ευτυχία από στιγμούλες;Έχω πολλές τέτοιες μικρές στιγμές. Δεν είναι όμως μόνιμη κατάσταση και συχνά είναι υπεύθυνοι άλλοι για τη δική σου ευτυχία».
Στο τραγούδι είναι από τα 18 της χρόνια.Πως κατάφερε να μην υποκύψει στους κινδύνους της νύχτας; «το αλκοόλ δεν μ΄αρέσει. Θα πιω κάνα κρασάκι καμιά φορά το μήνα, σπανίως δυο. Ούτε καπνίζω. Αλλά όλοι αυτοί οι κίνδυνοι υπάρχουν και τη μέρα».

Στην αυτοσυγκράτηση της έπαιξε ρόλο η οικογένει�� της, παρόλο που όπως λέει «έχω μονίμως άγνοια κινδύνου».Όταν τραγουδά, το κάνει με κλειστά μάτια, το νιώθει: «Αισθάνομαι ευλογημένη που υπάρχει το τραγούδι. Είναι σωτηρία για μένα. Κλείνω τα μάτια για να μην βλέπουν οι άλλοι πως νιώθω και για να συγκεντρώνομαι πιο πολύ σε αυτό που νιώθω» .
Ποιος ήταν ο πιο μυστηριώδης φαν της; «όλο το χειμώνα ερχόταν μόνος του ένας κύριος. Καθόταν στο ίδιο τραπέζι,έπινε ένα ποτό, ήθελε όλα τα λουλούδια και άκουγε μόνο ένα τραγούδι. Το “Σωστό ή Λάθος”.Μετά έφευγε. Δεν έλειψε ούτε ένα βράδυ. Τι θα έκρυβε μέσα του, τι θα τον έτρωγε ε;»

Οι φίλοι της, την αποκαλούν “αντικαταθλιπτικό”. Είναι; «ακόμα και στις μεγαλύτερες δυσκολίες που πέρασα-και πίστεψε με έχω περάσει αρκετές-, πάντα έλεγα ότι κάτι καλό θα βγει απ΄αυτό. Στους ανθρώπους μου, στα παιδιά μου και στον κόσμο που έρχεται στο μαγαζί, θέλω να δίνω αισιοδοξία».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top