Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν σκέφτομαι ούτε το γάμο ούτε το παιδί»

«Δεν πιστεύω ότι είμαι απωθημένο των αντρών»

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν σκέφτομαι ούτε το γάμο ούτε το παιδί»
Παρουσιάστρια σε φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Βλάσης Χολέβας ήταν η Δήμητρα Ματσούκα.

Η γοητευτική ηθοποιός, μίλησε για την μητρότητα και το γάμο, ξεκαθαρίζοντας ότι ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο της περνάνε από το μυαλό.

«Υπάρχουν γυναίκες που ονειρεύονται να γίνουν μητέρες από πολύ μικρές. Δεν ανήκω σε αυτές» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι «το βιολογικό μου ρολόι δεν έχει χτυπή��ει καθόλου ακόμα. Δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό. Είναι όντως ανεξήγητο».

Όσο για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να παντρευτεί; «αφού δεν περνάει από το μυαλό μου το παιδί, θα περνάει ο γάμος; να παντρευτώ γιατί;»

Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που σκέφτονται το γάμο αλλά δεν ανήκει ούτε και στην κατηγορία αυτών που κάνουν παιδί εκτός γάμου: «ούτε εκτός γάμου θα μου άρεσε να κάνω παιδί. Νομίζω ότι ένα παιδί θα πρέπει να μεγαλώνει και με τους δυο γονείς του. Τουλάχιστον να υπάρχει αυτή η πρόθεση», είπε η όμορφη ηθοποιός.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κατακρίνει όσες το κάνουν: «οι γυναίκες που κάνουν παιδιά εκτός γάμου καλά κάνουν, και είναι πολύ δυνατές».

Τι απαντά σε όσους την χαρακτηρίζουν ως το απωθημένο των αντρών; «δεν αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες. Θεωρώ τον εαυτό μου ένα συμπαθή άνθρωπο» λέει, ενώ παραδέχεται ότι στα πρώτα της βήματα ένιωσε να «παγιδεύομαι στην ομορφιά μου αλλά ήταν λογικό και αναπόφευκτο».

Δείτε τις δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα στην κάμερα του Star...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top