Αποχώρηση έκπληξη από το Greek Idol

«Άφωνη» έμεινε και η Ρούλα Κο��ομηλά

Αποχώρηση έκπληξη από το Greek Idol

Εντάσεις και εκπλήξεις έκρυβε το τέταρτο live του Greek Idol, καθώς η αναμέτρηση ήταν αρκετά δύσκολη για τους διαγωνιζόμενους.

Μάλιστα, δύο από τα μέχρι τώρα φαβορί του ριάλιτι βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να …φλερτάρουν με την έξοδο και τελικά το κοινό έδωσε το εξιτήριο στον Δημήτρη Τικτόπουλο, ο οποίος αποχώρησε τραγουδώντας το «Κάποιος σ’ αγαπάει».

Η αποχώρηση του Δημήτρη ξάφνιασε πολλούς αλλά και την ίδια τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία δήλωσε ότι δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

«Ο Δημήτρης δυστυχώς φεύγει, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την εμφάνισή του, το ήθος του και τη φωνή του» είπε η παρουσιάστρια.

Απευθυνόμενη μάλιστα στον παίχτη του αποκάλυψε ότι δεν το περίμενε. «Ούτε εγώ» ήταν η απάντηση του Δημήτρη για να συνεχίσει η Ρούλα ότι κανείς δεν περίμενε αυτή την αποχώρηση.

Εκείνη την ώρα η Έλλη Κοκκίνου παρενέβη για να πληροφορήσει τον Δημήτρη ότι ο Χρ. Δάντης του έστελνε τα συγχαρητήριά του μέσω του twitter, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος δήλωσε για την αποχώρηση: «Έχω στεναχωρηθεί ανυπόφορα, αλλά το κοινό είναι κοινό και ψηφίζει ότι γουστάρει».

Ανάλογες ήταν οι αντιδράσεις και του Κώστα Καπετανίδη ο οποίος αναφώνησε: «Ε, τι να πω. Με έχει τρελάνει το κοινό. Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται».

Ο Δημήτρης πάντως αποχώρησε τονίζοντας ότι δεν θα σταματήσει ποτέ το τραγούδι και ότι το κοινό το έχει μαζί του όλα αυτά τα χρόνια που τραγουδάει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top