Έξαλλος ο Τρύφωνας -τι απαντά σε όσους λένε ότι κάνει την πλάκα του;

«Δεν έχω μαλώσει με τη χορογράφο μου»

Έξαλλος ο Τρύφωνας -τι απαντά σε όσους λένε ότι κάνει την πλάκα του;
Μπορεί οι φήμες να τον ήθελαν την περασμένη Κυριακή, να έχει πιαστεί «μαλλί με μαλλί» με την χορογράφο του Κλοντιάνα στο green room του «Dancing with the Stars», όμως ο Τρύφωνας Σαμαράς ,όχι μόνο τις διαψεύδει αλλά λέει ότι επρόκειτο για… πλάκα!

«Καμία σχέση. Απλώς είμαστε τόσο φίλοι και όταν με τον άλλον είσαι 4-5 ώρες μαζί, ε θα πει και μια κουβέντα ο ένας, θα πει και μια κουβέντα ο άλλος, αυτό όμως δεν είναι κακό», δήλωσε ο hair stylist στην κάμερα του Star.

Εξηγώντας πως διέρρευσε αυτή η φήμη, απάντησε ότι οι κουβέντες περί καυγά ακούστηκαν επειδή «είμαι πειραχτήρι. Την πειράζω λίγο, αλλά δεν έχουμε λόγο για να τσακωθούμε».

Όσο για εκείνους που τον κατηγορούν ότι πάει στο talent show για την πλάκα του; και σε αυτούς απαντά, πιο… έξαλλος αυτή τη φορά: «Έχουνε φαγωθεί ότι πάω εκεί για να κάνω την πλάκα μου. Εγώ προσπαθώ και κάθε μέρα κάνω 3 και 4 ώρες πρόβα. Μπορεί κάποιος να κάνει τις πρόβες του αλλά να μην είναι και ο τέλειος χορευτής. Τι να κάνουμε τώρα!»

Και συνέχισε εκνευρισμένος: «Δεν είναι όμως ότι δεν δουλεύω πάνω σ΄αυτό. Γιατί από τη στιγμή που μπήκα στο χορό, είπα θα χορέψω. Οπότε το προσπαθώ, εντάξει μπορεί να μην είμαι και ο Νουρέγιεφ!»

Δείτε τις δηλώσεις του κομμωτή στην κάμερα του Star…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top