«Η καριέρα μου είναι σαν... αγκινάρα...»

Ποια σταρ διάβαζε μόνο Βίβλο όταν ήταν μικρή;

«Η καριέρα μου είναι σαν... αγκινάρα...»

Το προσωπικό της… δράμα αλλά και τις φιλοσοφικές της αναζητήσεις «ξεδίπλωσε» η Kate Perry στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair.

Φορώντας σέξι εσώρουχα, με πολύ έντονο μακιγιάζ και σε ύφος εντελώς διαφορετικό από εκείνο που την έχουμε συνηθίσει, η τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ αυστηρά. Νόμιζα ότι σε κάθε αταξία που θα κάνω, θα μου ρίξουν βόμβα. Η μαμά μου δεν μου διάβαζε κανένα άλλο βιβλίο εκτός από την… Βίβλο. Οι γονείς μου ήταν πολύ αυστηροί και έχω πολλά βιώματα από τέτοιες καταστάσεις. Δεν τολμούσα να κάνω τίποτα».

Ευτυχώς που διάβαζε Βίβλο και βγήκε κορίτσι του... κατηχητικού. Φαίνεται εξάλλου από το πόσο σεμνή είναι.

Εξομολογήθηκε, δε, πως η καριέρα της μοιάζει με… αγκινάρα. «Δυστυχώς, πολλοί ακούν τα τραγούδια μου επιφανειακά. Τους αρέσει όλο αυτό το ποπ και χαρούμενο που έχει η μελωδία των τραγουδιών μου, όμως λίγοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να δουν πίσω από αυτό, να ξεφλουδίσουν τα τραγούδια και να φτάσουν στον πυρήνα αυτών που έχω κατά βάθος να πω».

Και κατέληξε: «Πολλές φορές και εγώ ενθουσιάζομαι με όλο αυτό το γκλάμουρ που βγάζει η σοουμπιζ. Όμως, θέλω να μείνω σε αυτό που ονειρευόμουν όταν ξεκινούσα. Να είμαι καλλιτέχνης και να βγάζω τις ανησυχίες μου. Και να βελτιώνομαι ως άνθρωπος».

Αυτή και εάν το έχει… «χάσει». Αυτός που την «πληρώνει» όπως όλα δείχνουν είναι ο σύντροφός της Russell Brand. Υπομονή, θα έλθουν καλύτερες μέρες. Τι άλλο θα ακούσουμε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top