Το Star στο νέο clip της Jennifer Lopez!

Κάντε κλικ και δείτε το «Ι’m Into You»

Το Star στο νέο clip της Jennifer Lopez!

Μία από τις αγαπημένες σειρές του Star, το «Μαρία Άγγελέ Μου», έβαλε στο νέο της video clip η Jennifer Lopez! Η Λατίνα ντίβα κυκλοφόρησε το «I’m Into You», στο οποίο παίζει ο πρωταγωνιστής της σειράς του Star, William Levy!

Το νέο clip της JLo έκανε το ντεμπούτο του μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Today Show» του NBC, ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες της τραγουδίστριας και του σέξι Williamμ ας είχαν προϊδεάσει για όσα θα δούμε...

Ο «Brad Pitt από το Μεξικό», όπως αποκαλούν τον ηθοποιό, μοιράζεται αισθησιακές στιγμές με τη σέξι τραγουδίστρια και, μάλιστα, ημίγυμνος!

«Ήταν όλα υπέροχα! Πέρασα θαυμάσια! Ήταν υπέροχο να βλέπεις ότι κάποιος τόσο σπουδαίος είναι ταυτόχρονα και τόσο προσγειωμένος, και με τόσο χιούμορ», δήλωσε ο πρωταγωνιστής του «Μαρία Άγγελέ Μου» για την συνεργασία του με την Jennifer.

Από το clip, πάντως, λείπει ο ράπερ Lil Wayne με τον οποίο συνεργάζεται η Jenniferστο τραγούδι, όμως, ποιός το προσέχει αυτό όταν έχει φάτσα - φόρα τους κοιλιακούς του William;

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, επέλεξε τον William καθώς η μητέρα, οι θείες και οι ξαδέρφες της έχουν ξετρελαθεί μαζί του και τα Χριστούγεννα που την επισκέφθηκαν άνοιξαν την τηλεόραση για να τον δουν!

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και το clip του «Ι’m Into You»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top