Ευγενία Μανωλίδου: Η εγκυμοσύνη της και η «συμμετοχή» της στην Eurovision...

Ευτυχώς που θα μιλούσε μόνο για το Dancing...

Ευγενία Μανωλίδου: Η εγκυμοσύνη της και η «συμμετοχή» της στην Eurovision...

Ευτυχώς που το… ένθετο της Ευγενίας Μανωλίδου αφορά τα παρασκήνια του Dancing with the Stars…

Το πρωί της Τρίτης, η «μπουμπούκα» ξεδίπλωσε όλη της την προσωπική ιστορία σχετικά με το σοκ που είχε υποστεί η μητέρα της όταν η Ευγενία έμεινε έγκυος σε ηλικία μόλις 20 ετών. Λίγη ώρα μετά το εγκώμιο που της έπλεξαν στο «10-1 μαζί», ως προς το τι καλά έκανε που κράτησε το παιδί, μίλησαν για την Eurovision και μάλιστα οι Καραμεροχαριτάτοι της πρότειναν να ασχοληθεί με το τραγούδι και – γιατί όχι - να πάει στην Eurovision! Δηλαδή εν ολίγοις, στην κάμερα μπροστά να΄ναι, στο επίκεντρο να’ναι και ας κάνει ό, τι να ’ναι!

Η εκπομπή προέβαλε συνέντευξη της δημοσιογράφου Μάρως Λεονάρδου, η οποία ως γνωστόν έχει γίνει γιαγιά από την κόρη της που είναι μόλις 17 ετών. Με το που τελείωσε η συνέντευξη, η παρουσιάστρια του Daily μίλησε για το θάρρος που απαιτεί μια τέτοια κατάσταση, όπως ακριβώς συνέβη και στην δική της περίπτωση. «Παρά το ότι ήμουν παντρεμένη, δεν έκανα δηλαδή ένα παιδί εκτός γάμου, η μητέρα μου σοκαρίστηκε. Με ρωτούσε συνέχεια τι θα κάνω και πώς θα τα καταφέρω με τις σπουδές μου. Σχεδόν το ίδιο πράγμα έκανε και όταν έκανα το δεύτερο παιδί. Το σοκ της δεν περιγράφεται, παρά το γ��γονός ότι τα δεδομένα της ζωής μου ήταν κατά κάποιο τρόπο πολύ πιο ευνοϊκά».

Η ανάλυση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα πριν από την στήλη της. Μέχρι δηλαδή να φτάσουν στα παρασκήνια του σόου χορού του Ant1, είχε προηγηθεί ολόκληρο θέμα για την προσωπική ιστορία της Ευγενίας. Και σα να μην έφτανε αυτό, το δίδυμο των Καραμεροχαριτάτων, της μετέφερε αίτημα των τηλεθεατών που ακολουθούν την σελίδα του 10-1 μαζί στο facebook να ασχοληθεί με το τραγούδι… (!!!) «Οι χρήστες μας που είδαν τις επιδόσεις σου στο καραόκε και το βίντεο που κυκλοφόρησε και σε δείχνει να τραγουδάς, έχουν να πουν ότι θα μπορούσες κάλλιστα να ασχοληθείς με το τραγούδι» είπαν στην Ευγενία, προσθέτοντας ότι το κοινό απαιτεί από την εκπομπή να στείλει μάλιστα την Ευγενία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Αμα έλθετε και εσείς, πάω!!!» ήταν η άμεση απάντησή της. Όχι που δεν θα απαντούσε.

Για την… ιστορία να σημειώσουμε ότι στις 12 βγήκε η Ευγενία, στις 12:30 μίλησε για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες του Dancing. Και για τον θάνατο του Θανάση Βέγγου μίλησε και για την υπόλοιπη επικαιρότητα μίλησε και ό,τι άλλο θέλετε είπε, μέσα στα κοντινά και τα γκρο πλαν του σκηνοθέτη. Το σταυροπόδι εκεί, ακίνητο, ή καλύτερα αμετακίνητο και όλες οι κάμερες στα πόδια ή καλύτερα στο πρόσωπο της Ευγενίας.

Ηταν που η στήλη της θα αφορούσε τα παρασκήνια του Dancing… Δεν βαριέστε… ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει. Στην κυριολεξία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top