Ο Σταμούλης στηρίζει την άποψη της Παναγιωτοπούλου για τον Ευθυμιάδη

«Για να το λέει η Άννα κάτι θα ξέρει…»

Έχει παίξει σε πολλές σειρές, ωστόσο έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Μανώλη» στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα»

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καβαλημένος - Είχε μέσο!»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τον πρόσφατο χαμό της Κατερίνας Ζιώγου, της «Ντορίτας» από τη σειρά και στήριξε την άποψη της Άννας Παναγιωτοπούλου για τον Θανάση Ευθυμιάδη.

«Εγώ δεν είχα πάρει κάτι είδηση, αλλά για να το λέει η Άννα Παναγιωτοπούλου, που είναι σοβαρός άνθρωπος, σίγουρα θα είχε γίνει. Η Κατερίνα ήταν πολύ σοβαρή, πολύ κλειστός άνθρωπος. Πιθανότατα κάποιος να παρεξήγησε αυτή την εσωστρέφειά της ή το ότι έκανε παρέα όποιους ήθελε εκείνη…» είπε για το bullying που είπε η «Χριστίνα Μαρκάτου» ότι δεχόταν η τηλεοπτική της κόρη.

Νέο «χτύπημα» από την Άννα Παναγιωτοπούλου - Ποιους έβαλε στο στόχαστρό της

Όσον αφορά τον «καβαλημένο» Θανάση Ευθυμιάδη σχολίασε: «Είναι λογικό εντός εισαγωγικών να πάρουν να μυαλά σου αέρα, κάνω μια υπόθεση εργασίας που λένε. Δεν είναι κατά ανάγκη κακό και σίγουρα η Άννα εννοούσε κάτι πιο κακό, αλλά προφανώς πρέπει να το διευκρινίσει εκείνη. Τώρα αν είχε καβαλήσει καλάμι, ήταν ωραιοπαθής δεν ξέρω… ωραίο παιδί ήταν, δεν γίνεται να μην ήταν και ωραιοπαθής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top