Το τραγούδι που χόρεψαν William - Catherine στη δεξίωση

Πρίγκιπας Harry: «η μαμά θα ήταν υπερήφανη για σένα»

Το τραγούδι που χόρεψαν William - Catherine στη δεξίωση

Αυτός ο γάμος είναι όντως βγαλμένος από παραμύθι! Μετά τις φαντασμαγορικές εικόνες με άμαξες, άσπρα άλογα και τρυφερά φιλιά που είδαμε ανάμεσα στον πρίγκιπα William και την σύζυγο του Catherine, ο συναισθηματικός λόγος που έβγαλε ο ίδιος για την εκλεκτή της καρδιάς του, το επιβεβαιώνει: εδώ όντως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

«Η Catherine, είναι το στήριγμα μου. Ο βράχος μου», δήλωσε ο William στην δεξίωση που ακολούθησε του γάμου, στο παλάτι του Buckingham. Mπροστά στους 300 καλεσμένους της δεξίωσης, ο πρίγκιπας έβγαλε ένας άκρως συναισθηματικό λόγο-ύμνο στην καλή του Catherine!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά tabloids, o William μίλησε όλο περηφάνια για την φυσιολογική ζωή αλλά και την αίσθηση ασφάλειας που του προσφέρει η 29χρονη σύζυγος του.

Συγκίνηση σκόρπισε ο πρίγκιπας Harry, που ως κουμπάρος έκανε την δική του πρόποση. «Η μητέρα μας θα ήταν πολύ περήφανη για εσένα», είπε απευθυνόμενος στον αδερφό του, που με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά του.

Για την ιστορία πάντως, να σας πούμε ότι οι νεόνυμφοι ξεσάλωσαν: η Αίθουσα του Θρόνου μετατράπηκε σε ντίσκο και ο πρώτος χορός ανήκε στους νιόπαντρους. Ηταν η μπαλάντα "Your Song" που τραγούδησε ζωντανά η ποπ σταρ Ελι Γκούλντινγκ.

Από το πάρτι αποχώρησαν νωρίς, κατά τις 10.30 οι γονείς του ζευγαριού, αφού πρώτα είχαν γευτεί δείπνο με καβούρια, γαρίδες και αρνί με μυρωδικά. Κάθε τραπέζι στο δείπνο είχε το όνομα και μιας πόλης που αντιπροσώπευσε κάτι σημαντικό για τον William και την Catherine.

Το πάρτι στο παλάτι έκλεισε με βεγγαλικά στις 3:00 τα ξημερώματα, αλλά το γλέντι συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο Goring όπου διανυκτέρευσαν οι γονείς της Catherine και η αδελφή της Pipa. Ο Harry πήγε στο Goring ξεχωριστά από την αγαπημένη του Chelsey, ξενυχτησε ως τις 5 και μετά κοιμήθηκε στο ξενοδοχείο, πιθανόν γιατι ειχε πιει τοσο πολυ που δεν άντεχε να γυρισει στο σπίτι του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top