Η γλυκιά εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τη ζωή με έναν πολιτικό!»

Έχοντας καλεσμένη τη Σία Κοσιώνη το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για τον Κώστα Μπακογιάννη

Η δημοσιογράφος έλαμπε μιλώντας στο «Καλό Μεσημεράκι» για τον σύζυγό της και δήμαρχο Αθηναίων, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως φυσικά και είναι ακόμα ερωτευμένη!

Κώστας Μπακογιάννης-Σία Κοσιώνη: Με τον γιο τους στον Εθνικό κήπο!

Το ερωτευμένο ζευγάρι στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη. Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά» απάντησε στην ερώτηση του Μουτσινά.

Σία Κοσιώνη: Λαμπερή στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη!

«Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι. Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δε συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Κι ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του», παραδέχτηκε η Σία Κοσιώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top