Ronaldo-Brad Pit στην Σύμη, πρώην σύζυγος Σβαρτζενέγκερ στην Ελούντα!

Οι celebrities...επιμένουν... ελληνικά!

Ronaldo-Brad Pit στην Σύμη, πρώην σύζυγος Σβαρτζενέγκερ στην Ελούντα!

Ινγκόγκνιτο, μακριά από κάμερες, φλας και παπαράτσι, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie βρέθηκαν στην Σύμη.

Ναι ναι, καλά διαβάζετε, το διάσημο ζευγάρι βρέθηκε για λίγες ώρες στο πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων, καθώς αυτό το διάστημα πραγματοποιεί διακοπές. Ανάμεσα λοιπόν στα μέρη που επέλεξε ήταν και το συγκεκριμένο. «Ναι, ισχύει, ήταν εδώ. Βρέθηκαν για μία μέρα, αλλά έφτασαν με σκάφος, δεν κατέβηκαν δηλαδή καθόλου στο νησί. Δεν κυκλοφόρησαν, ούτε τους είδε κανείς. Ηταν σε σκάφος», δηλώνουν κάτοικοι του νησιού.

Δεν ήταν όμως μόνο το διάσημο ζευγάρι του Hollywood που βρέθηκε στην Σύμη. Οι πληροφορίες θέλουν και τον Ρονάλντο να πήρε μια «γεύση» από ελληνικές διακοπές στο ίδιο μέρος, συνοδευόμενος μάλιστα από την αγαπημένη του Ιρίνα Σάϊκ. «Ηταν εδώ πριν από είκοσι μέρες. Εμεινε εδώ ένα βράδυ. Ηλθε δηλαδή το πρωί και έφυγε την άλλη μέρα το απόγευμα», δήλωσε στο Star ο δήμαρχος Σύμης Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι το κύριο θέμα συζήτησης των celebrities που επισκέπτονται την χώρα μας αυτό το διάστημα είναι η οικονομική κρίση. «Εγώ όμως διαφωνώ, γιατί δεν θέλω να μας βλέπουν κακομοίρηδες», κατέληξε.

Οι… φήμες λένε μάλιστα ότι επόμενος προορισμός του Ρονάλντο ήταν η Ρόδος.

Φρεσκοχωρισμένη, αλλά σε πολύ καλή διάθεση, η πρώην σύζυγος του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ Μαρία Σράϊβερ έφτασε στην Ελούντα της Κρήτης. Εδώ που τα λέμε, όταν κάνεις μέρα νύχτα μασάζ, απολαμβάνεις όλες τις ανέσεις και έχεις και όλο το υπηρετικό προσωπικό στα πόδια σου, σου είναι κομματάκι πιο… εύκολο να ξεπεράσεις ότι ο πρώην σου είχε σχέση με την οικιακή βοηθό και έχει κάνει και παιδί μαζί της…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top