Aθηνά Οικονομάκου: «Γέλασα όταν είδα τον Μπουγιούρη να μιλά για μας»

Η «κακιά Ξένια» τα ξεκαθαρίζει-Είναι ερωτευμένη;

Aθηνά Οικονομάκου: «Γέλασα όταν είδα τον Μπουγιούρη να μιλά για μας»

«Ποταμός» ήταν η Αθηνά Οικονομάκου που μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την σχέση που είχε με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη σχολιάζοντας παράλληλα την απόφαση του ηθοποιού να εξομολογηθεί πριν καιρό δημόσια ότι η «κακιά από την Ζωής της Άλλης» του λείπει…


Η ηθοποιός επανέλαβε με τον πιο παραστατικό τρόπο ότι όχι μόνο δεν συγκινήθηκε όταν είδε τον Μπουγιούρη να λέει μέσω της τηλεόρασης πόσο πολύ την αγαπά αλλά γέλασε κιόλας….


«Κάποια πράγματα δεν τα κατανοώ και αν δεν τα κατανοώ δεν με συγκινούν» συμπλήρωσε με νόημα η Αθηνά που ακόμα αναρωτιέται γιατί το έκανε αυτό ο πρώην συνεργάτης-σύντροφός της.


«Εγώ τότε με τον Παναγιώτη είχα να μιλήσω έξι ολόκληρους μήνες οπότε δεν κατάλαβα τι είπε και γιατί μέσα από εκπομπή μάλιστα…. Δεν ξέρω πως του ήρθε να το πει…».


Το πιο κορυφαίο όμως είναι η ειρωνική αντίδραση της ηθοποιού όταν η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μπορεί να είχε πληγωθεί και να το κρατούσε όλο αυτό μέσα του.


Ειρωνική ήταν και η αντίδρασή της όταν η Ναταλία Γερμανού είπε πως μπορεί ο ηθοποιός να θεώρησερομαντικό να προβεί σε μια τέτοια δημόσια δήλωση…. «Έτσι νομίζεις εσύ τώρα;!»αναρωτήθηκε η Οικονομάκου κοιτάζοντας όλο απορία την παρουσιάστρια.


Σε ότι αφορά την καινούργια της σχέση με τον Ραούλ, αρκέστηκε στο να πει πως είναι καλά και στα προσωπικά της….


Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top