Rosie Huntington: «ήμουν ένα από τα πιο άσχημα κορίτσια του σχολειου»

Γιατί χαρακτηρίζει «ανώριμη» τη Μegan Fox;

Rosie Huntington: «ήμουν ένα από τα πιο άσχημα κορίτσια του σχολειου»
Rosie Huntington Whiteley: αν δεν σας λέει κάτι αυτό το όνομα, να σας πληροφορήσουμε ότι πρόκειται για την «καυτή» πρωταγωνίστρια των «Trandformers» και μια από τις πιο σέξι γυναίκες της χρονιάς.

Προσγειωμένη παρά την εκπληκτική της ομορφιά και με απλά καθημερινά όνειρα, παραδέχεται ότι στο σχολείο «υπήρξα ένα από τα πιο άσχημα κορίτσια. Πανύψηλη, αδύνατη σαν ακτινογραφία και εντελώς άβυζη. Όλοι οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν. Τώρα κάποιοι απ΄αυτούς με παίρνουν τηλέφωνο και μου την πέφτουν. Αλλά εννοείται ότι τους βάζω Χ. Η μοίρα τελικά παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια».
Όνειρο της; «να βρω ένα σπίτι που θα έχει μεγάλη έκταση γης, ώστε να μπορώ να εκτρέφω πουλερικά και γουρουνάκια. Κι ίσως να έχω και κάποιον να μου λέει γλυκόλογα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο», λέει στο περιοδικό «Down Town».

Σχολιάζοντας την απόλυση της Megan Fox από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του "Transformers 3" και την αντικατάσταση της από την ίδια, η Rosie αποκαλύπτει ότι «η Megan δυστυχώς για εκείνη, φέρθηκε πολύ ανώριμα, σαν ένα μικρό, κακομαθημένο παιδάκι. Και οι καλές ευκαιρίες δεν χτυπούν την πόρτα σου τόσο συχνά».

*Να σημειώσουμε ότι ο Steven Spielberg (παραγωγός του φιλμ), απαίτησε να απολυθεί η Megan Fox γιατί προσβλήθηκε από τα ρατσιστικά της σχόλια. Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξη της, είχε συγκρίνει τον Michael Bay με τον Hitler.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top