Αποκλειστικό:Ο Τόνυ Μαυρίδης μιλάει για το χωρισμό του!

Στενοχωρημένος και απογοητευμένος ο πρώην της Παπαρίζου

Αποκλειστικό:Ο Τόνυ Μαυρίδης μιλάει για το χωρισμό του!

Πολλά σενάρια ακούγονταν για τον χωρισμό της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη. Όλοι απορούσαν πως ένα ζευγάρι που 12 ολόκληρα χρόνια δήλωνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο πήρε αυτή τη μεγάλη απόφαση.

Ο πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου για πρώτη φορά μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star για το χωρισμό του από την τραγουδίστρια:«12 χρόνια είναι αυτά; Είναι δυνατόν να μην την αγαπάω;» τόνισε και συνέχισε «θα την αγαπάω πάντα» επισήμανε.

Τόνυ και Έλενα δεν ήταν μαζί μόνο στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην επαγγελματική. Ο Τόνυ βλέπετε ήταν επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια παραγωγός και μάνατζερ της Έλενας.Τώρα εκείνη επέλεξε να έχει άλλους παραγωγούς. Αυτό είπε σε συνέντευξή της σε σουηδικό κανάλι!

Όταν ο δημοσιογράφος του Star ανέφερε στον πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας, πως εκείνη είπε πως θέλει να κάνει άλλα πράγματα στη Σουηδία, η στενοχώρια του Τόνυ μπροστά στην κάμερα ήταν έκδηλη.

Ο ίδιος δεν απάντησε στην ερώτηση για το αν μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, αυτό που έλεγε συνεχώς είναι να ρωτήσουμε την άλλη πλευρά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top