Mάθε τι μαγιό φορούν οι άνδρες φέτος!

Κάντε κλικ και δείτε τα must της σεζόν

Mάθε τι μαγιό φορούν οι άνδρες φέτος!

Μπορεί μερικά μπανάκια να τα έχεις ήδη κάνει, όμως, σκέφτηκες αν το μαγιό που φοράς είναι αυτό που θα κάνει τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου; Γιατί, καλοί οι κοιλιακοί «φέτες», αλλά το κορμί θέλει και το κατάλληλο ένδυμα για να φανεί...

Τι μήκος πρέπει να έχει το μαγιό; Στα καταστήματα θα βρεις όλα τα είδη για να διαλέξεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα! Από το πιο μακρύ στο πιο κοντό, έχουμε: μαγιό - βερμούδα, cut swim trunk, low cut και speedο.

Τα μαγιό - βερμούδα, γνωστά ως boardshorts, κάνουν φέτος δυναμικό comeback. Βέβαια, είναι λίγο πιο στενά σε σχέση με άλλες χρονιές, όμως, για τους πιο «κλασσικούς» τύπους ή όσους δεν έχουν ΤΟ κορμί είναι η ιδανική επιλογή. Φυσικά, θα πρέπει να σου φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο, κάτι που σου δίνει και πόντους στο ύψος!

Αν θες κάτι λίγο πιο κοντό, οι σχεδιαστές προτείνουν κάτι από την δεκαετία του ’60: πρόκειται για μαγιό που μοιάζουν με σορτσάκια του τένις, με «παραλλαγές» σε cut swim trunk, mid και low cut.

Για το τέλος αφήσαμε τα speedo, που -προσοχή προσοχή- θέλουν κορμί θανατηφόρο για να τα φορέσεις. Αν δεν το έχεις, πήγαινε σε κάποιο από τα παραπάνω είδη. Αν το έχεις, προτίμησε το και... αν το έχεις με το παραπάνω, δοκίμασε spandex!

Κι αφού λύσαμε το θέμα «μήκος», ήρθε η ώρα για το χρώμα... Παστέλ είναι η must επιλογή της σεζόν, που δεν αφήνει εκτός τα vintage και floral σχέδια. Επίσης, υπάρχουν μαγιό στα χρώματα της παραλλαγής, ενώ, αν θες κάτι σε πιο αριστοκρατικό, προτίμησε ένα με κάθετες ρίγες!

Δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο τα must μαγιό του φετινού καλοκαιριού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top