Υποψήφιος στις εκλογές ο Γιάννης Φλωρινιώτης - Στη Θεσσαλονίκη με Ψωμιάδη

«Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία!»

Είναι μεγάλη φίρμα εδώ και χρόνια, για αυτό κι ο Γιάννης Φλωρινιώτης αποφάσισε να «εξαργυρώσει» αυτή του τη δημοτικότητα κατεβαίνοντας υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του άλλοτε νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Όπως είπε στην πρώτη συνέντευξη ως υποψήφιος στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ: «Κατά καιρούς είχα πολλές προτάσεις ακόμα και για βουλευτής, αλλά έλεγα πως δεν το έχω εγώ με την πολιτική. Τώρα τελευταία όμως άλλαξα άποψη και αιτία είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είναι και φίλος μου» είπε.

Πρώην παίκτρια του MasterChef θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές!

Στη συνέχεια δήλωσε: «Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία. Άλλαξα άποψη και άρχισε να μου αρέσει. Τελικά με έπεισαν και αποφάσισα προχθές να κατέβω στις εκλογές. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον κόσμο και άλλωστε εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα».

Σε ερώτηση-παγίδα των παρουσιαστών για το τι λείπει από τη Θεσσαλονίκη, απέφυγε να απαντήσει. «Θα δω τι λείπει. Εγώ πάντως περνάω πολύ ωραία όποτε πηγαίνω εκεί. Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου»

Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανίστηκε ανανεωμένος με σομόν κοστούμι στο πλατό της εκπομπής και παρουσίασε τη φωτογραφία που θα μπει στο προεκλογικό του φυλλάδιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top