Δική της σειρά ρούχων ετοιμάζει η Lady Gaga

Ντύθηκε... γκαζόν και το ανακοίνωσε!

Δική της σειρά ρούχων ετοιμάζει η Lady Gaga

Την επιθυμία της να ασχοληθεί με την μόδα μόλις ολοκληρώσει την καριέρα της στο τραγούδι εξέφρασε η Lady Gaga, που εμφανίστηκε πράσινη από τα... μαλλιά μέχρι τα νύχια κατά την άφιξή της στην Ιαπωνία!

«Έχω πολλούς φίλους σχεδιαστές... Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω την δική μου κολεξιόν, όταν σταματήσω τα τραγούδια», είπε η εκκεντρική σταρ, προσθέτοντας πως αυτό αργεί ακόμα αφού είναι ερωτευμένη με την μουσική.

Στο μεταξύ, πάνω από 200 θαυμαστές της «πλημμύρισαν» το αεροδρόμιο «Ναρίτα» του Τόκιο για να την αποθεώσουν κατά την άφιξή της.

Με πράσινη περούκα, πράσινο δερμάτινο πανωφόρι κουμπωμένο μέχρι το λαιμό και πράσινες γόβες κατέφτασε η Gaga, που περισσότερο με... γκαζόν που περπατάει έμοιαζε παρά με άνθρωπο! Πάλι καλά που έβαψε το νύχι κόκκινο να λέμε...

Η 25χρονη τραγουδίστρια φορούσε και το βραχιολάκι που έχει σχεδιάσει, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό και το τσουνάμι του περασμένου Μαρτίου στην Ιαπωνία.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο Τόκιο, η Gaga θα εμφανιστεί και στην απονομή των μουσικών βραβείων MTV της χώρας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με την καταπράσινη Lady Gaga στην Ιαπωνία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top