Χώρισε (ξανά) η Paris Hilton

Για γάμο ακούγαμε... μπουκάλα έμεινε!

Χώρισε (ξανά) η Paris Hilton

Μετά από ένα χρόνο σχέσης, αμέτρητα τρυφερά ενσταντανέ και φημών για γάμο, η Paris Hilton και ο Cy Waits χώρισαν! Μάλιστα, ως αφορμή φέρεται το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει η ξανθιά περσόνα.

Σύμφωνα με το «US Weekly», η 30χρονη κληρονόμος είναι μόνη σαν το λεμόνι. «Έχουν χωρίσει», ανέφερε άτομο από τον στενό κύκλο της Πάρις. «Είναι λυπηρό! Εκείνη νοιάζεται για εκείνον πολύ και πιστεύει ότι είναι σπουδαίος άντρας, αλλά δεν τα βρήκαν», πρόσθεσε ο ίδιος άνθρωπος.

Ο εκπρόσωπος της Paris δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το δημοσίευμα, κάνοντας τις φήμες να φουντώσουν ακόμα περισσότερο.

Μήλο της έριδος μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν το «The World According To Paris». Όπως λέγεται, ο Waits δεν άντεξε άλλο να βλέπει τα προσωπικά του στην TV και ζήτησε από την αγαπημένη του να σταματήσει το ριάλιτι, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

«Ο Cy δυσκολευόταν να ζήσει τη ζωή του ενώ εκείνη ήταν στο προσκήνιο και αυτό οδήγησε στο χωρισμό τους. Δεν υπήρξε δράμα, ήταν κοινή απόφαση. Απλά δεν τα κατάφεραν», είπε η ίδια πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top