Michael Douglas-Catherine Zeta Jones στο νέο μουσείο της Ακρόπο��ης!

Δείτε το διάσημο ζευγάρι να ξεναγείται στον χώρο

Michael Douglas-Catherine Zeta Jones στο νέο μουσείο της Ακρόπολης!

Λίγη από την λάμψη από Hollywood «έκλεψε» για λίγη ώρα το νέο μουσείο της Ακρόπολης, στο οποίο το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε ο Michael Douglas, η Catherine Zeta Jones και τα δύο τους παιδιά!

Το ζευγάρι κατέφθασε πριν από λίγες ώρες στην χώρα μας και αμέσως έκανε πραγματικότητα μία από τις επιθυμίες που είχε εδώ και καιρό, να βρεθεί στον χώρο του μουσείου, το οποίο σήμερα μάλιστα κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας!

Τίποτα δεν θύμιζε ότι ο 66χρονος Michael Douglas πέρασε και εξακολουθεί να περνάει την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, καθώς όπως είναι γνωστό «παλεύει» με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός χαιρέτησε τους πάντες και άκουσε με προσοχή τα ιστορικά στοιχεία που παρέθετε στον ίδιο και την σύζυγό του η ξεναγός τους. Με καλοκαιρινό look και άκρως ανανεωμένη ήταν και η Catherine Zeta Jones, όμως, η οποία μετά την πρόσφατη νοσηλεία της σε κλινική εξαιτίας σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων, δείχνει να έχει ανακάμψει πλήρως.

Με λευκές πλατφόρμες που έδεναν με κορδέλα, λευκό σορτσάκι, φούξια καφτάνι και μεγάλο καπέλο, η 44χρονη ηθοποιός παρακολούθησε την ξενάγηση, ενώ δεν άφησε λεπτό από τα μάτια της τα δύο παιδιά Dylan και Carey.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο το πόσες ημέρες θα μείνει στην χώρα μας το διάσημο ζευγάρι. Σε κάθε περίπτωση, και μόνο η εικόνα στην οποία διακρίνεται το ζεύγος Douglas-Jones να ξεναγείται στο μουσείο της Ακρόπολης δεν μπορεί παρά να κάνει το βλέμα του καθενός να «σταθεί» στο πλάνο και μάλιστα για ώρα. Τις εικόνες μετέδωσε η πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, Συμβαίνει Τώρα. Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top