Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη με τον - φερόμενο ως - νέο της σύντροφο

Είναι τελικά μαζί του ή όχι;

Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη με τον - φερόμενο ως - νέο της σύντροφο

Εδώ και πολύ καιρό, ακούγαμε ότι η Αγγελική Ηλιάδη και ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης είναι ζευγάρι. Όμως, κοινή τους εμφάνιση δεν υπήρχε. Οι ίδιοι αρνούνταν πεισματικά ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από απλή φιλία, ενώ δεν είχαν εμφανιστεί ούτε μια φορά μαζί. Μέχρι την μεγάλη βραδιά του τελικού του Dancing, που οι δυο τους βγήκαν έξω μαζί, «φουντώνοντας» και πάλι τις φήμες ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, και μετά την ανακήρυξη του Αργ��ρη Αγγέλου ως μεγάλου νικητή του Dancing with the Stars, η τραγουδίστρια και ο συνθέτης-στιχουργός, ο οποίος μάλιστα υπογράφει και πολλά δικά της τραγούδια πήγαν στο κέντρο που τραγουδούν ο Πάνος Κιάμος και ο Κώστας Μαρτάκης.

Στην αρχή η τραγουδίστρια διασκέδαζε στο πλευρό του καλού της φίλου, Τρύφωνα Σαμαρά, κρατώντας αποστάσεις από τον Κώστα Μηλιωτάκη. Στη συνέχεια, όμως, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε για ώρα, με τον αγαπημένο της δίπλα της, να την.... καμαρώνει.

Καθ’όλη την διάρκεια του σόου χορού του Ant1, η Αγγελική Ηλιάδη έδειχνε πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της, ωστόσο δεν ήθελε να αποκαλύψει το νέο της σύντροφο, κρατώντας σιγή ιχθύος. Το τελευταίο βράδυ, όμως, η Αγγελική άφησε στην άκρη τις αναστολές της, δείχνοντας να απολαμβάνει πια τα φλας και τις κάμερες, στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ εκείνος έδειχνε ομολογουμένως κάπως αμήχανος.

Επειδή, λοιπόν, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, δεν μένει να περιμένουμε τη στιγμή που η Αγγελική θα μιλήσει και θα παραδεχτεί επιτέλους τον νέο της έρωτα. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top