Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του «εξώγαμου» του Schwarzenegger!

Μαμά και γιος πόζαραν στο φωτογραφικό φακό

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του «εξώγαμου» του Schwarzenegger!
Μπορεί τόσες εβδομάδες να κρύβονταν, όμως η Mildred Baena και το εξώγαμο παιδί του Arnold Schwarzenegger, επιτέλους αποκαλύφθηκαν!

Με το που έσκασε το διαζύγιο-«βόμβα» του «Eξολοθρευτή» από την Maria Shriver και έγινε γνωστή η αιτία του χωρισμού τους, η ερωμένη του απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.
Το μόνο που βλέπαμε ήταν παλιές φωτογραφίες της ίδιας και του γιου της Joseph. Πλέον, η Mildred όχι μόνο φωτογραφίζεται για λογαριασμό μεγάλων περιοδικών, αλλά δίνει και συνεντεύξεις.

Από δίπλα έχει και τον 13χρονο σήμερα Joseph, καρπό του έρωτα της με τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια.Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η ομοιότητα του Joseph με τον Schwarzenegger, είναι εκπληκτική.

Μπαμπάς και γιος μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί η Shriver άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά.
Στη συνέντευξη της, η 50χρονη Mildred –που επί 20χρόνια δούλευε ως οικιακή βοηθός στο σπίτι των Schwarzeneggers-, αποκάλυψε ότι ούτε και η ίδια είχε καταλάβει ότι ο Joseph ήταν γιος του Arnold, μέχρι που μεγάλωσε και άρχισε να μοιάζει τρομακτικά στον μπαμπά του.

Περιέγραψε μάλιστα και τη συγκλονιστική στιγμή που η Maria Shriver τη ρώτησε ευθέως αν το παιδί ήταν του άντρα της: «η Μαρία ήρθε και με ρώτησε ευθέως για το παιδί. Έσπασα και το αποκάλυψα. Έπεσα στα γόνατα και έβαλα τα κλάματα, ζητώντας της συγγνώμη».

Σοκαριστική σύμφωνα με την 50χρονη οικιακή βοηθό, ήταν η αντίδραση της Shriver: «ήταν τόσο δυνατή. Άρχισε να κλαίει μαζί μου και μου είπε να σηκωθώ όρθια. Κρατούσαμε η μία την άλλη και της είπα ότι δεν ήταν μόνο ευθύνη του Arnold αλλά και δική μου».

Όπως αποκάλυψε, με τον Arnold, δεν είχαν δεσμό απλά μερικές όμορφες… «συναντήσεις». Μάλιστα λέει ότι ούτε καν ο ίδιος γνώριζε ότι ο Joseph ήταν γιος του. Το έμαθε πρόσφατα. Όσο για τον Joseph; έμαθε ποιος είναι ο μπαμπάς του μόλις πριν ένα χρόνο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top