Εva Longoria-Εduardo Cruz: Που άρχισαν πάλι τις αγκαλιές και τα φιλια;

Ο έρωτας… καλά κρατεί!

Εva Longoria-Εduardo Cruz: Που άρχισαν πάλι τις αγκαλιές και τα φιλια;
Μες τα μέλια είναι η Eva Longoria με τον κατά 10 χρόνια νεότερο αγαπημένο της Eduardo Cruz. Η 36χρονη ηθοποιός, ζει τον έρωτα της και όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά το διατυμπανίζει κιόλας.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πετύχει το ζεύγος σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ και καυτά στιγμιότυπα, άλλοτε να φιλιούνται και άλλοτε να αγκαλιάζονται.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και προχθές, όταν ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» χεράκι χεράκι να περπατάνε στο αεροδρόμιο του Los Angeles.
Ο ένας δεν έπαιρνε τα χέρια του από τον άλλον, ενώ ο Eduardo Cruz –αδερφός της Penelope Cruz-, αποδείχτηκε ιδιαίτερα gentleman: με το ένα χέρι κρατούσε την «καλή» του και με το άλλο, τις βαλίτσες της!

Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να κρατιούνται από το χέρι ακόμα και όταν έκαναν check-in, ενώ καθώς περίμεναν να περάσουν από τον έλεγχο των security, δεν μπόρεσαν ν΄αντισταθούν σε μια γλυκιά αγκαλιά.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε η υψομετρική διαφορά του ζεύγους! Καλά. Η ηλικιακή είναι γνωστή.

Γύρω στα 10 χρονάκια του ρίχνει. Αλλά η διαφορά ύψους μεταξύ τους είναι πολύ μεγαλύτερη κάτι το οποίο δεν φαινόταν σε παλαιότερες φωτογραφήσεις τους, αφού η Logoria φρόντιζε πάντα να φορά 12ποντα τακούνια.

Τώρα που η 36χρονη ηθοποιός φόρεσε flat όμως, ο «καλός» της της έριχνε τουλάχιστον τρία κεφάλια!

Όπως και να’ χει, μπορεί η Longoria να είναι «petite», αλλά παραμένει πολύ σέξι!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top