Γιατί η Ελένη «εξαφάνισε» τον γυμναστή από τον Καφέ;

Βγήκε για τον... πρόλογο και δεν τον ξαναείδε ποτέ κανείς!

Γιατί η Ελένη «εξαφάνισε» τον γυμναστή από τον Καφέ;

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί, η Ελένη Μενεγάκη προλόγισε τις ασκήσεις γυμναστικής που επρόκειτο να παρουσιαστούν στην εκπομπή της.

Βγάζει, που λέτε, τον γυμναστή, ονόματι… Γιώργος, αγνώστων λοιπών στοιχείων και ο … Γιώργος αρχίζει να αναλύει τις ασκήσεις που θα κάνει. Τί τό'θελε κι αυτός ο χριστιανός; «Θα κάνουμε ασκήσεις για τα μπράτσα γιατί είναι μέρος του σώματος που συχνά οι γυναίκες έχουν πρόβλημα, γιατί πολλές φορές, το κάτω μέρος τους παρουσιάζει μια χαλάρωση…» είπε ο άρτι αφιχθείς στον Καφέ Γιώργος, αλλά αυτό που είπε, μάλλον δεν άρεσε και πάρα πολύ στην οικοδέσποινα που αμέσως… «στράβωσε».

«Α, οι γυναίκες έχουν θέμα με τα μπράτσα τους… ενώ οι άντρες ας πούμε, δεν έχουν, έτσι; Γιατί εγώ νομίζω ότι και οι άντρες έχουν. Οι κανονικοί άντρες, όχι οι γυμναστές, όπως εσύ... », του είπε εμφανώς ενοχλημένη. Ο Γιώργος άρχισε να «τα μαζεύει» και να μασάει τα λόγια του. «Εεεε… απλά αυτό ήταν το θέμα μας… απλά έτυχε να μιλήσουμε γι’αυτό… απλά είπαμε να κάνουμε ασκήσεις ιδίως για τα μπράτσα των γυναικών…» πρόσθεσε σαν… βρεγμένη γάτα ο Γιώργος, που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε απλά στην οικοδέσποινα ότι τα μπράτσα των γυναικών «κρεμάνε» και γι’αυτό βγήκε στον Καφέ…

Πολύ ωραίο ήταν αυτό. Ακουμπάει και η Ελένη του το χέρι της στον ώμο του και τον αρχίζει: «Λοιπόν… Γιωργάκη άκου: Θα περιμένεις για τις ασκήσεις. Όταν όμως ξανάρθεις στην εκπομπή, θα είσαι πιο μαυρισμένος γιατί είσαι πολύ, μα πάρα πολύ άσπρος. Τι άσπρος δηλαδή, ΕΝΑ με την άσπρη μπλούζα σου είσαι. Την άλλη φορά να έχεις αλλάξει χρώμα…»

«Να πάω να βάλω λίγο μεικ απ;» την ρώτησε για το «φτιάξει» ο Γιώργος, αλλά το «χάλασε» ακόμη περισσότερο. «Ε όχι και μεικ απ… α… όλα κι όλα. Αυτά τα γυναικεία δεν μου αρέσουν στους άντρες. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας!!!» Εκεί έληξε η κουβέντα με τον… Γιώργο, που στην πορεία είχε γίνει... Γιωργάκης.

Εκεί όμως έληξε και η εμφάνιση του Γι��ργου που βγήκε να πει δυο-τρία λόγια για αυτό που θα επακολουθούσε, αλλά δεν τον ξαναείδε ποτέ κανείς. Εξαφανίστηκε. Ηταν κοινώς μια εμφάνιση τύπου κομήτη. Για λίγο τον είδαμε και μετά δεν τον ξαναείδαμε. Ζώδια είδαμε. Μαγειρική είδαμε. Οικονομικές συμβουλές από τον Νίκο Σαμοϊλη, επίσης είδαμε, όπως επίσης και την Κατερίνα Παπουτσάκη… Ο Γιώργος «πήρε αγκαλιά» τις ασκήσεις του για τα μπράτσα και εξαφανίστηκε. Ψάξτε και εσείς όλον τον Καφέ και άμα τον δείτε πείτε το μας… Μα βγαίνεις και εσύ καλέ μου άνθρωπε πρώτη φορά σε εκπομπή και λες ότι τα μπράτσα των γυναικών είναι σε κακό χάλι; Τι περιμένεις να σου πουν και μπράβο; Εκτός εάν απλά ο Γιώργος δεν «χωρούσε» τυχαία και απλά λόγω θεματολογίας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top