Πασίγνωστη Ελληνίδα σταρ συνελήφθη στο μετρό!

Και έγινε της… «κακομοίρας»

Πασίγνωστη Ελληνίδα σταρ συνελήφθη στο μετρό!
Ήταν μια όμορφη, ηλιόλουστη μέρα στο Μιλάνο. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε. Η «πρωταγωνίστρια» της ιστορίας είχε πάρει δυο καλές της φίλες «αγκαζέ» και έκαναν shopping therapy στην ιταλική πόλη.

Ξαφνικά, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν το μετρό. Έλα όμως που πάνω στην ανεμελιά της, το κορίτσι ξέχασε να βγάλει εισιτήριο. Για κακή της τύχη, τα αρμόδια όργανα την «τσάκωσαν» και τότε έγινε το «έλα να δεις».

Εκείνη κατακοκκίνισε από ντροπή. Δεν έχει συνηθίσει βλέπετε στο «τζάμπα». Μάλιστα όσο περισσότερη ώρα οι υπεύθυνοι του σταθμού την κρατούσαν προκειμένου να εξακριβώσουν τα στοιχεία της, τόσο πιο άσχημα αισθανόταν εκείνη με πλήθος κόσμου να περνά, να την κοιτά και να την φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
Ο λόγος για την Ρία Αντωνίου, που μπορεί μετά από ώρα να έλυσε την παρεξήγηση με τους υπεύθυνους του μετρό, όμως το τσουχτερό πρόστιμο δεν το γλύτωσε.

Η ίδια πάντως μοιράστηκε την «περιπέτεια» της στο Twitter: «το έπαθα κι αυτό στο Μιλάνο! Έφαγα κλήση… Όχι οδηγώντας… Περπατώντας!!» και πόσταρε και σχετική φωτογραφία με τα… «πειστήρια»!

Λίγο αργότερα «ανέβασε» και άλλη φωτογραφία, την οποία συνόδευε με το εξής σχόλιο: «με το παρεάκι μου στην κεντρική πλατεία στο Μιλάνο, λίγο πριν φάω κλήση γιατί δεν πλήρωσα την κάρτα του μετρό».

Δείτε το ρεπορτάζ της «Espresso», όπως το μετέδωσε η «Πρωινή Μελέτη»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top