Έλενα Ασημακοπούλου: ούτε ν΄ακούει δεν θέλει για δεύτερο παιδί!

Ο Bruno, το μωρό, τα κιλά και η καριέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: ούτε ν΄ακούει δεν θέλει για δεύτερο παιδί!
Σκούρα τα βρήκε η Έλενα Ασημακοπούλου με τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η γνωστή ηθοποιός, αν και λατρεύει τη νεογέννητη κορούλα της, παραδέχεται ότι αλλιώς της τα έλεγαν και αλλιώς ήταν τα πράγματα στην πραγματικότητα!

«Από αυτά που μου είχαν πει, πίστευα πως όλα θα είναι ιδανικά. Αλλά δεν είναι. Ένα μωρό έχει άγχος, ξενύχτια, κούραση. Δεν χ��λαρώνεις ποτέ. Όλα στη ζωή σου αλλάζουν».

Αν και λατρεύει την κορούλα της, προς το παρόν ούτε ν΄ακούει δεν θέλει για δεύτερο παιδί: «δεν θέλω να μπω σύντομα σ΄αυτή την διαδικασία. Θέλω να μεγαλώσει η μικρούλα μου και να ζήσω τις στιγμές που πρέπει μαζί της», λέει στο περιοδικό «People».
Πως είναι όμως ο Bruno σαν μπαμπάς; Ασχολείται με την μικρή; «ο Bruno δεν την αφήνει καθόλου να κλάψει. Δεν θέλει να στεναχωρηθεί ούτε λεπτό η κόρη του. Πάνες δεν αλλάζει, αλλά θα φτιάξει το γάλα της».

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πήρε 18 κιλά. Όπως λέει «είχα τρομάξει με το βάρος μου. Δεν ήθελα να το ξέρω». Δίπλα της όμως ήταν πάντα ο Ιταλός ποδοσφαιριστής που την εμψύχωνε και της έλεγε «ότι είμαι κούκλα όπως και να είμαι. Όλες οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη είναι όμορφες».

Πλέον, η όμορφη ηθοποιός έχει ξεκινήσει διατροφή για να χάσει όσα κιλά της απέμειναν, ενώ προετοιμάζεται και για τη βάφτιση της κορούλα της που θα γίνει τον Ιούνιο στον Ωρωπό.

Όσο για τα επαγγελματικά της; Αν και δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει το χειμώνα στην καθημερινή σειρά του Mega “Βασιλιάδες”, την απέρριψε: «δεν ξέρω που θα αγωνίζεται ο Bruno, άρα δεν ξέρω που θα είμαι εγώ». Ωστόσο «δεν θα ήθελα να μείνω έξω από τη δουλειά μου, γιατί την αγαπώ πολύ. Δεν είναι όμως και καλό να χάνεις στιγμές από το παιδάκι σου».

Δείτε ένα απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξη της Έλενας Ασημακοπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου...

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top