Περιμένουν αγόρι Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη;

Τι λένε οι φήμες όσο εκείνοι απαντούν... χαμογελώντας

Περιμένουν αγόρι Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη;

Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κάτια Ζυγούλη και οι φήμες ότι ο Σάκης Ρουβάς θα αποκτήσει τον πρώτο του γιο δίνουν και παίρνουν! Το ζευγάρι, πάντως, απαντά με... το χαμόγελό του όταν το ρωτούν για το ��ύλο του μωρού. Εξάλλου, έτσι απαντούσε και όταν το ρωτούσαν για την εγκυμοσύνη της Κάτιας...

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «People», ο 39χρονος σταρ και η 32χρονη σύντροφός του γνωρίζουν το φύλο του παιδιού, όμως, το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. Η εγκυμοσύνη της Κάτιας εξελίσσεται ομαλά, με πηγές από το περιβάλλον της να αναφέρουν πως δεν έχει προσθέσει κιλά στη σιλουέτα της καθώς προσέχει την διατροφή της.

Την ίδια ώρα, οι εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι της οικογένειας στο Νέο Βουντζά -που τους έκαναν να μετακομίσουν για λίγο- συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και θα ολοκληρωθούν σε 4 μήνες, λίγο πριν τα γεννητούρια δηλαδή. Πάντως, ούτε τα χρώματα, ούτε τα διακοσμητικά που θα μπουν στο δωμάτιο του μωρού «μαρτυρούν» το φύλο του.

«Η πατρότητα με έκανε να γνωρίσω νέες πτυχές του εαυτού μου, να ζήσω νέες διαστάσεις, στο πόση αγάπη, αφοσίωση και πάθος μπορώ να νιώσω για το παιδί μου», δηλώνει στο μεταξύ ο τραγουδιστής, μιλώντας στο περιοδικό «Men’s Health».

Σάκης, Κάτια και μικρή Αναστασία πέρασαν μερικές μέρες ξεγνοιασιάς στην Ελούντα της Κρήτης, κάτι που έκανε τα σενάρια για επικείμενο γάμο -και μάλιστα στις 19 Ιουνίου- να φουντώσουν. Πάντως, άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού διαψεύδει στο περιοδικό «Ok!» το ενδεχόμενο αυτό, κάτι που είχε κάνει προ εβδομάδων και ο ίδιος ο Σάκης, δηλώνοντας στο «Down Town» πως με την Κάτια δεν χρειάζεται καμία τυπικότητα...

Δείτε στο βίντεο τις ξέγνοιαστες στιγμές Σάκη, Κάτιας και Αναστασίας στην Ελούντα

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top