Δείτε τα backstage από τα γυρίσματα του νέου τραγουδιού των Otherview!

«Ι’ m the one» υπό το φως του καλοκαιριού

Δείτε τα backstage από τα γυρίσματα του νέου τραγουδιού των Otherview!
Μια από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες dance μουσικής, οι «Otherview», μας καλωσορίζουν στο καλοκαίρι με το νέο τους τραγούδι «I’m the One».

Τα γυρίσματα του κομματιού στο οποίο συνεργάζονται με τον Mark Angelo ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, και όπως λένε οι “Otherview”, «το κομμάτι αυτό θα σηματοδοτήσει το καλοκαίρι του 2011 και θα δεσμεύσει όλες τις αισθήσεις μας».

Όπως θα δείτε άλλωστε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Hello», το concept του video clip είναι άκρως καλοκαιρινό!
Κρυσταλλία, Δημήτρης και Βασίλης γνωρίστηκαν το 2007 και έκτοτε είναι αχώριστοι: «πήγαμε σε ένα στούντιο, κάναμε ένα ντέμο και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα», θυμούνται.

Τον Σεπτέμβριο του 2009, συνεργάστηκαν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: «όταν δουλεύεις με έναν καλλιτέχνη σαν εκείνον, έχεις να μάθεις πολλά. Όχι μόνο τα καλά, αλλά και τα άσχημα. Μαθαίνεις και πράγματα που πρέπει να αποφύγεις», λέει η εντυπωσιακή Κρυσταλλία.

Η μουσική είναι όλη τους η ζωή: «είναι τα παιδικά μου χρόνια, το σήμερα, το πάντα» για την Κρυσταλλία. Ο Βασίλης από την άλλη, δεν μπορεί να φανταστεί «έναν έρωτα χωρίς μουσική, ούτε μια μουσική χωρίς έρωτα».

Όσο για τον Δημήτρη; «η μουσική είναι η ερώτηση στη σιωπή, στην ανυπαρξία. Άρα έρωτας και μουσική, είναι το ίδιο πράγμα».

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top