Θαυμαστής επιτέθηκε στην Rihanna!

Αναστάτωση σε συναυλία της τρ��γουδίστριας

Θαυμαστής επιτέθηκε στην Rihanna!

Να πάρει την Rihanna... αγκαλιά αποφάσισε ένας ένθερμος θαυμαστής της, που την βούτηξε -κυριολεκτικά- την ώρα της συναυλίας της στη Νέα Υόρκη!

Όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή του το star.gr, η 23χρονη σέξι σταρ εμφανίστηκε στο Rockefeller Plaza φορώντας ένα αποκαλυπτικό κορμάκι και τραγούδησε περπατώντας ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Πόσο να αντέξει ο έρμος ο fan, που αφενός βλέπει liveτην αγαπημένη του τραγουδίστρια και αφετέρου με τόσο «καυτή» περιβολή; Την ώρα που η RiRi περνούσε δίπλα από τα μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και τραγουδούσε ανενόχλητη, ο θαυμαστής την πήρε αγκαλιά και δεν την άφηνε να φύγει!

Χρέη... σωματοφύλακα ανέλαβαν οι χορεύτριες που την συνόδευαν, οι οποίες την απεγκλώβισαν και συνέχισαν όλες μαζί να περπατούν προς το μέρος όπου είχε στηθεί η σκηνή. Όσο για την τραγουδίστρια; Ψυχραιμότατη! Ούτε νότα δεν έχασε από το «S&M» που τραγουδούσε εκείνη τη στιγμή!

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή της η Rihanna αποκάλυψε πως πριν βγει στη σκηνή κάνει προθέρμανση, πίνει τσάι και προσεύχεται, ενώ αν δεν ήταν τραγουδίστρια θα ήθελε να είναι ψυχολόγος! Ουρές θα κάνανε για το ντιβάνι της...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top