Η Ορθούλα Παπαδάκου συγκλονίζει: "Έλεγα 'Θα τη βγάλω μέχρι αύριο;'"

Οι αποκαλύψεις για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Την καρδιά της άνοιξε στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης η Ορθούλα Παπαδάκου, λίγο «Μετά τα Μεσάνυχτα».

H πρώην παίκτρια του Survivor και γυμνάστρια έκανε κατάθεση ψυχής μιλώντας για τη σκλήρυνσης κατά πλάκας, το πόσο της αυτή της έχει αλλάξει τη ζωή, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Στην αρχή μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Κατ' αρχήν τους πήρε περίπου δυο μήνες να καταλάβουν τι έχω. Στα καλά καθούμενα άρχισε να τρέμει το χέρι μου και λέω “κάτι γίνεται”. Τότε έκανα πάρα πολύ έντονη γυμναστική. Ύστερα, είχα μουδιάσματα και πήγα στο νοσοκομείο. Μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο, δεν έβρισκα τι είχα και στο τέλος μου έφεραν ψυχολόγο και μου είπαν ότι είμαι τρελή» είπε.

Και συνέχισε, μιλώντας για τις κρίσεις και τα συμπτώματα που άρχιζε να εμφανίζει ειδικά το πρώτο διάστημα: «Θυμάμαι τότε ήμουν τόσο ψυχολογικά χάλια που δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Έλεγα “έχω καρδιά; Θα τη βγάλω μέχρι αύριο;”, “δεν είμαι καλά ψυχολογικά, θέλω βοήθεια τι γίνεται; “Δεν με πίστευαν οι άνθρωποί μου που παθαίνω αυτά που παθαίνω;» είπε.

«Ήμουν έγκυος αλλά το "έχασα" όταν ήμουν 3,5 μηνών. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Τότε είχα κατηγορηθεί ότι λέω ψέμματα και ότι δεν ήμουν ποτέ έγκυος. Μέχρι που είχα τον υπέρηχο και τον κουβαλούσα μαζί μου για δυο χρόνια γιατί ήταν κάτι που με έχει “σημαδέψει” και κάποια στιγμή που το άκουσα μέσα σε παρέα, λέω “αυτό τι λέει; Ήμουν ή δεν ήμουν έγκυος”;» είπε δηλώνοντας πως είναι μόνη της, ενώ παρά το γεγονός πως θέλησε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά η ίδια δεν στάθηκε τυχερή.

«Με απασχόλησε στην τελευταία μου μεγάλη σχέση. Δεν ήθελα, δεν με ένοιαζε κάτι μεγάλο. Του έλεγα “πάμε να παντρευτούμε με έναν πολιτικό και να φύγουμε κάπου δυο εβδομάδες οι δυο μας”. Το ήθελα! Κάποια στιγμή, ύστερα από χρόνια του είπα “τι θα γίνει;”, αλλά από τη στιγμή που δεν ήταν έτοιμος δεν μπορώ να καταπιέσω κάποιον. Και βρήκα τη δύναμη και χώρισα. Πόνεσα, πέρασα δύσκολα», συνέχισε η Ορθούλα Παπαδάκου στην Ελεονώρα Μελέτη.

Τέλος, η 48χρονη γυμνάστρια και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε τέλος πως παρά το γεγονός ότι ο επί 13 χρόνια σύντροφός της, με τον οποίο πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις, δεν ήταν έτοιμος να παντρευτεί, τώρα πια έχει συνεχίσει τη ζωή του και μάλιστα είναι παντρεμένος με κάποια άλλη γυναίκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top