O Ben Affleck μίλησε δημόσια για την είσοδό του σε κλινική απεξάρτηση

O ηθοποιός «σπάει» τη σιωπή του

Ben Affleck απεξάρτηση

Πριν από καιρό έγινε γνωστό ότι για ακόμα μια φορά είχε πρόβλημα εξάρτησης με το αλκοόλ και τις ουσίες και μπήκε ξανά σε κέντρο απεξάρτησης.

Ο Ben Affleck το μεσημέρι της Πέμπτης έσπασε τη σιωπή του, σχετικά με το θέμα που αντιμετωπίζει μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτή την εβδομάδα συμπλήρωσα την 40ήμερη παραμονή μου στο κέντρο θεραπείας για την εξάρτησή μου από το αλκοόλ και παραμένω για νοσηλεία. Η στήριξη που έλαβα από την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους fans σημαίνει πολλά περισσότερα από ότι μπορώ να περιγράψω. Μου έδωσε δύναμη και στήριξη για να μιλήσω για την ασθένειά μου σε άλλους. Το να αντιμετωπίσεις κάθε σου εξάρτηση είναι μεγάλο εμπόδιο. Για αυτό ποτέ δεν βγαίνεις από τη θεραπεία. Είναι full-time δέσμευση. Παλεύω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Πολλοί με προσέγγισαν μέσω social media και μου μίλησαν για το ταξίδι τους με τις εξαρτήσεις. Σε αυτά τα άτομα θέλω να πω ευχαριστώ. Η δύναμή σας είναι έμπνευση και στήριξη με τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Με βοηθά να ξέρω πως δεν είμαι μόνος. Όπως θύμισα στον εαυτό μου, όταν έχεις πρόβλημα το να παίρνεις βοήθεια είναι σημάδι δύναμης όχι αδυναμίας ή αποτυχίας» έγραψε και εξήγησε τι συμβαίνει.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top