Παίκτρια του «My style rocks» δείχνει τα σημάδια από το τροχαίο που είχε

Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου

«My style rocks» σημάδια τροχαίο

Πριν από τρεις εβδομάδες είχε ένα τροχαίο που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο τις τελευταίες ημέρες. Έκανε, όμως, τον πόνο της... δύναμη και φωτογραφήθηκε γυμνή με τα σημάδια που έχει στο σώμα της μετά τον τραυματισμό.

«Την φωτογράφηση αυτήν την έκανα με αφορμή το ατύχημα (τροχαίο) που είχα πρόσφατα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Και να μεταδώσω ένα μήνυμα σε πολύ κόσμο. Στην φωτογραφία βλέπετε τα σημάδια από το ατύχημα μου, αυτά τα σημάδια στην αρχή δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω. Χαλούσαν την εικόνα που είχα φτιάξει για τον εαυτό μου, μου θύμιζαν το συμβάν και όλο το σοκ που πέρασα. Μου λέγανε να τα κρύψω. Αποφάσισα λοιπόν να τα αγκαλιάσω, να τα δείξω. Αυτό με βοήθησε πραγματικά να δω τα πράγματα αλλιώς και σκέφτηκα πως κάποιοι γεννιούνται με αυτά και άλλοι τα αποκτούν στη πορεία. Εγώ είμαι τυχερή και τα σημάδια μου θα ΦΥΓΟΥΝ με το καιρό. Σε άλλους τα σημάδια θα τα έχουν για πάντα. Σε αυτούς απευθύνομαι ΔΕΝ είναι όλα ρετούς. Η ομορφιά κρύβεται στην πραγματικότητα της ζωής, στις καθημερινές μας εμπειρίες. Πρέπει να τις αγκαλιάζουμε. ΜΗΝ μαλώνετε για ανούσια πράγματα, μην θυμώνετε για άσχετα πράγματα. Να ζητάτε συγγνώμη σε όλους όσους πληγώσατε και να συγχωρείται όποιον σας πλήγωσε. Γιατί το αξίζετε! Αξίζετε να προχωρήσετε την ζωή σας χωρίς να κρατάτε κακίες και να έχετε ανθρώπους που αγαπάτε, ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παίκτρια του περσινού «My style rocks» ποστάροντας φωτογραφίες.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Την φωτογράφηση αυτήν την έκανα με αφορμή το ατύχημα(τροχαίο)που είχα πρόσφατα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Να να μεταδώσω ένα μήνυμα σε πολύ κόσμο. Στην φωτογραφία βλέπετε τα σημάδια από το ατύχημα μου, αυτά τα σημάδια στην αρχή δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω. Χαλούσαν την εικόνα που είχα φτιάξει για τον εαυτό μου, μου θύμιζαν το συμβάν και όλο το σοκ που πέρασα. Μου λέγανε να τα κρύψω.Αποφάσισα λοιπόν να τα αγκαλιάσω, να τα δείξω. Αυτό με βοήθησε πραγματικα να δω τα πράγματα αλλιως και σκέφτηκα πως κάποιοι γεννιούνται με αυτά και άλλοι τα αποκτούν στη πορεία. Εγώ είμαι τυχερή και τα σημάδια μου θα ΦΥΓΟΥΝ με το καιρό. Σε άλλους τα σημάδια θα τα έχουν για πάντα. Σε αυτούς απευθύνομαι ΔΕΝ είναι όλα ρετούς. Η ομορφιά κρύβεται στην πραγματικότητα της ζωής, στις καθημερινές μας εμπειρίες.Πρέπει να τις αγκαλιάζουμε. ΜΗΝ μαλώνετε για ανούσια πράγματα, μην θυμώνετε για άσχετα πράγματα. Να ζητάτε συγγνώμη σε όλους οσους πληγώσατε και να συγχωρείται όποιον σας πλήγωσε. Γιατί το αξίζετε! Αξίζετε να προχωρήσετε την ζωή σας χωρίς να κρατάτε κακίες και να έχετε ανθρώπους που αγαπάτε, ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!! Photo: @iakovos_ioannidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βρισηίδα Ανδριώτου®️ (@vrisiida_andrio) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top