Ποιο είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;

Οργιάζουν οι φήμες για super ειδύλλιο

Ποιο είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;

Αυτά τα Mad Awards εξελίσσονται σε super προξενήτρα για τη showbiz! Μετά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια που έκαναν το… κονέ στα βραβεία, ένα ακόμα ζευγάρι φαίνεται ότι ενώθηκε στη σκηνή των Mad Awards.

Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ και τον Δήμο Αναστασιάδη για τους οποίους τον τελευταίο καιρό οργιάζουν οι φήμες ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz.

Οι δυο τους είχαν μοιραστεί τη σκηνή των Mad Awards και ομολογουμένως υπήρχε μια σπίθα ανάμεσά τους. Κάτι τα ερωτικά βλέμματα, κάτι τα σηκώματα, κάτι τα χάδια, οι φήμες λένε ότι τους φούντωσε ο έρωτας και η φλόγα του καίει για τα καλά.

Το… «παιχνίδι» που παίχτηκε on stage, όπως είχε πει ο Δήμος Αναστασιάδης φαίνεται ότι άρεσε και στους δυο τους και τώρα παίζεται και εκτός αυτής.

Μετά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο μοιραζόταν την παρουσίαση της ίδιας εκπομπής, τώρα η Νάντια μοιράζεται με τον Δήμο την αγάπη της για τη μουσική.

Έτσι, γιατί μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά χρειάζονται και κάποια κοινά σημεία για να δέσει το γλυκό!

Στη Σκιάθο πάντως, το κορίτσι ήταν solo. Μόνο με φίλους όπως είπε και χωρίς συνοδό. Άλλωστε το έχει πει ότι δε θέλει να μιλά και να δίνει στόχο με την προσωπική της ζωή.

Δείτε το Video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top