Νέα κοινή εμφάνιση Λάτσιου – Μπαλτζή!

Δεν είδα, δεν ξέρω, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1

Νέα κοινή εμφάνιση Λάτσιου – Μπαλτζή!

Αυτό το σίριαλ δεν έχει τέλος. Συνεχίζεται με την ίδια αγωνία ακόμα και μες στο κατακαλόκαιρο. Για πιο σίριαλ μιλάμε; Μα γι’ αυτό που θέλει τον Γιάννη Λάτσιο και τη Σάννυ Μπαλτζή να είναι ζευγάρι.

Στις εξελίξεις του νέου επεισοδίου περιλαμβάνεται μια νυχτερινή έξοδος, δύο διπλανά τραπέζια και την Αγγελική Ηλιάδη στην πίστα να τραγουδά «Τα μάζεψα τα πράγματα και έφυγα απ’ το σπίτι»!!!!

Για να καταλάβετε όμως καλύτερα θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιάννης Λάτσιος που λέτε βρέθηκε στο κέντρο που τραγουδά η Αγγελική Ηλιάδη για να ξεσκάσει βρε αδελφέ και να το ρίξει έξω.

Έλα όμως που στο διπλανό τραπέζι καθόταν η… του εναλλακτικού τραγουδιού, Σάννυ Μπαλτζή. Τυχαίο; Αναρωτιόμαστε εμείς. Μάλλον όχι…

Μιλάμε σε απόσταση αναπνοής ο Λάτσιος από την Μπαλτζή. Πιο κοντά δεν έχει. Έλα όμως που ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δεν το είδε το κορίτσι. Ναι, ναι, έτσι είπε στους δημοσιογράφους, ότι δεν είδε τίποτα. Ούτε την καπελαδούρα της Σάννυ, ούτε το σκουλαρίκι σταυρός που έβγαζε μάτι!!!

Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν μιλώ ο κ. Λάτσιος, που φαίνεται ότι τελευταία του αρέσει πολύ το άσμα της Κατερίνας Στανίση «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Από την άλλη η Σάννυ, δεν έβγαλε μιλιά. Βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, εσύ τον είδες τον Γιάννη Λάτσιο; Τίποτα, άχνα.

Πάντως η κάμερα την έπιασε να λαμβάνει μήνυμα στο κινητό και να φεύγει σούμπιτη από το κέντρο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα το παράδειγμά της ακολούθησε και ο Γ. Λάτσιος!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top