Μετακόμισαν στο παλάτι τους William - Catherine

Στο διαμέρισμα της Diana στο Kesington θα ζει το ζευγάρι

Μετακόμισαν στο παλάτι τους William - Catherine

Στο νέο τους «φτωχικό», στο παλάτι του Kensington, ετοιμάζονται να μετακομίσουν ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, με τα προσωπικά τους αντικείμενα να έχουν ήδη μεταφερθεί και να απομένουν οι «αφεντιές» τους!

Όπως έχει γράψει στο παρελθόν το star.gr, το πριγκιπικό ζεύγος θα στεγάσει τον έρωτά του στο διαμέρισμα όπου μεγάλωσε ο πρίγκιπας και ζούσε η Diana!

Το σπιτικό διαθέτει πέντε δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και πέντε δωμάτια υποδοχής, ενώ γείτονες του ζευγαριού θα είναι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Kent. Όσο για το ενοίκιο; Μην το ρωτάτε... τζάμπα θα μένουν εκεί! Σιγά που θα χάλαγε ο Williamαπό τις 37.170 λίρες που παίρνει τον χρόνο ως πιλότος της RAF...

Πηγές από το Clarence House -όπου έμενε ο William μαζί με τον αδερφό του Harry- επιβεβαίωσαν την επικείμενη μετακόμιση, λέγοντας πως τα έπιπλα του ζευγαριού έχουν ήδη μεταφερθεί στο διαμέρισμα και, προ ημερών, το ζευγάρι πέρασε μερικά βράδια εκεί.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο William και η Catherine θα διατηρήσουν το σπίτι τους στην επαρχία Anglesey, κοντά στη βάση όπου υπηρετεί ο πρίγκιπας, όμως, η κατοικία τους στο Λονδίνο θα είναι το Kensington.

Αλίμονο! Συγκρίνεται μια έπαυλη στην επαρχία με ένα παλάτι τριγυρισμένο από κήπους 1.100 στρεμμάτων, στην «καρδιά» του Λονδίνου και σε μια περιοχή που περιγράφεται ως «η λεωφόρος των δισεκατομμυρίων»; Μπααααα...

Δείτε φωτογραφίες βίντεο με το νέο σπιτικό του William και της Catherine!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top