Jennifer Lopez-Mark Anthony: τα ΑΠΛΥΤΑ τους στη φόρα!

Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τις αιτίες του χωρισμού τους

Jennifer Lopez-Mark Anthony: τα ΑΠΛΥΤΑ τους στη φόρα!
Μέρα με τη μέρα και όλο περισσότερα «άπλυτα» βγαίνουν στη φόρα για το πολύκροτο διαζύγιο της Jennifer Lopez και του Mark Anthony.

Μετά το όργιο φημών που θέλουν την JLo να έχει πέσει στην αγκαλιά του William Levy (πρωταγωνιστή του Star στη σειρά “Μαρία Άγγελε μου”), τώρα έρχονται και τα δημοσιεύματα τα οποία μιλούν διόλου κολακευτικά για τον πρώην σύζυγο.
Σύμφωνα με τα ξένα tabloids λοιπόν, ο Mark Anthony ζήλευε παθολογικά την Λατίνα σταρ.

Ο 42χρονος τραγουδιστής, δεν μπορούσε με ΤΙΠΟΤΑ να συμφιλιωθεί με την sexy εικόνα της.

Και δεν ήταν μόνο η εικόνα της με την οποία είχε πρόβλημα, αλλά και ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της που όπως είναι φυσικό, αποτελούταν από sexy κομμάτια.
«Την έκανε να αισθάνεται απαίσια για τον εαυτό της κάθε φορά που φόραγε κάτι αποκαλυπτικό. Του άρεσε να ντύνεται σαν “σύζυγος” και μισούσε το γεγονός ότι ήταν sex symbol».

Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν σταματούσε να την ελέγχει. Όπως αναφέρουν άλλες πηγές στα ξένα Μ.Μ.Ε, o Αnthony ήθελε να έχει λόγο και στα ρούχα που επέλεγε για τις φωτογραφήσεις της!

Έτσι πέρυσι, κατά τη διάρκεια φωτογράφησης που έκανε η Λατίνα καλλονή, ο τραγουδιστής της, της απαγόρεψε να βγάλει μια συγκεκριμένη φωτογραφία, την οποία θεώρησε «πολύ σέξι και ανάρμοστη για μια μητέρα δυο παιδιών».
Πολλοί ήταν και αυτοί που χαρακτήρισαν τον Μark Anthony «κυριαρχικό» ενώ άλλοι περιέγραψαν τον εφτάχρονο γάμο τους με πολλά σκαμπανεβάσματα.

«Εκεί που έκαναν μεταξύ τους τρομερούς καυγάδες, μετά τους έβλεπες να είναι πολύ αγαπημένοι και ρομαντικοί ο ένας με τον άλλον».

Ε… μετά απ΄όλ΄αυτά… δεν την αδικούμε που έπεσε στην αγκαλιά του William Levy.Είναι και ομορφόπαιδο βλέπετε!

Βέβαια κανένας από τους δυο δεν το παραδέχεται (ακόμα), αλλά θα είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο;...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top