Στη Σαντορίνη με τον νέο της αγαπημένο η Σκλεναρίκοβα!

Μασάζ, χαλάρωση και αγκαλιές με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Στη Σαντορίνη με τον νέο της αγαπημένο η Σκλεναρίκοβα!
Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Κριστιάν Καρεμπέ, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα είναι ξανά ερωτευμένη!

Η 39χρονη καλλονή που βρέθηκε στην Ελλάδα για κάποιες επαγγελματικός υποχρεώσεις, δεν θα μπορούσε να μην συνδυάσει την παραμονή της στη χώρα μας με ρομαντικές διακοπές!
Και ποιο καλύτερο μέρος από τη Σαντορίνη, την οποία επέλεξε για να ζήσει τον έρωτα της με το νέο της αγαπημένο. Σύμφωνα με την «Real Life», πρόκειται για αρρενωπό Γάλλο επιχειρηματία με τον οποίο η Αντριάνα είναι φουλ ερωτευμένη.

Το ζευγάρι, έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στο νησί και αμέσως κατευθύνθηκε σε πολυτελή σουίτα στα Φηρά. Αν και η Τσέχα καλλονή έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους μέχρι να βγει το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο της, δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτα της για τον καλό της.
Οι μέρες της κύλησαν πολύ ρομαντικά, κάνοντας μασάζ στην παραλία του Περίβολου –την οποία «τίμησαν» δεόντως-, χαλαρώνοντας, απολαμβάνοντας το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα της Οίας, αλλά και κάνοντας βόλτες με γουρούνα σε όλο το νησί αγκαλιά με τον μελαχρινό επιχειρηματία.

Αξέχαστες θα της μείνουν αυτές οι διακοπές της Σλεναρίκοβα. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη για τη χώρα μας, τα νησιά μας, αλλά και το ελληνικό φαγητό. Πόσο μάλλον τώρα που όλ΄αυτά, τα απολαμβάνει και με πολύ καλή… «παρέα»

Όσο για το αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί; θα δείξει. Προς το παρόν αυτό που θέλει είναι να είναι ευτυχσιμένη...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top