Με "σοβαρά θέματα υγείας" ο 16χρονος γιος του Johnny Depp

Δεν έδωσε το "παρών" σε πρεμιέρα η Vanessa Paradis

Video: Ο Depp σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Rolling Stone μιλάει για τα ναρκωτικά, το διαζύγιο με την Heard και η "σκύλα" μητέρα του
 

Την ώρα που οι φήμες για τον ίδιο φουντώνουν και τα μέσα τον θέλουν να περνάει περιπέτεια με την υγεία του, τα δημοσιεύματα ασχολούνται και με τον γιο του.

Ο λόγος για τον Jack, τον 16χρονο γιο του Johnny Depp που φέρεται να αντιμετωπίζει "σοβαρά προβλήματα υγείας", τόσο σβαρά που η μητέρα του Vanessa Paradis έχασε την πρεμιέρα της νέας της ταινίας το βράδυ της Τρίτης, που έγινε στο Παρίσι.

Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Public, η 45χρονη ηθοποιός δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί της ταινίας "A Knife In The Heart" και ενημέρωσε τελευταία στιγμή για την απουσία της.

Σχετικά με το ότι δεν ήταν εκεί τοποθετήθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Yann Gonzalez, που εξήγησε ότι λείπει επειδή έλαβε κάποια "πολύ άσχημα νέα".

"Δυστυχώς η Vanessa Paradis δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας απόψε, έπρεπε να λείπει μιας και ο γιος της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας", αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του μικρού.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top