ΣΟΚ: Στο φως φωτογραφίες της κόρης της Whitney Houston που κάνει ναρκωτικά

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από νωρίς

ΣΟΚ: Στο φως φωτογραφίες της κόρης τ��ς Whitney Houston που κάνει ναρκωτικά

Η Bobbi Kristina προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα του τραγικού θανάτου της μητέρας της Whitney Houston, όμως η ίδια εδώ και καιρό αντιμετωπίζει και άλλους δαίμονες.

Στο φως βγήκαν φωτογραφίες που δείχνουν την κόρη της Whitney να καπνίζει μαριχουάνα πριν από ένα χρόνο, αποδεικνύοντας ότι η μικρή, μεγαλωμένη σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον, μέσα στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τη βία, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον εφιάλτη.

Πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2011 σε ένα πάρτι που είχε πάει η Bobbi Kristina, λίγες μέρες αφού έκλεισε τα 18.

«Η Bobbi Kristina έμενε με κάτι φίλους της στο σχολείο και αγόρασε μια μεγάλη σακούλα με μαριχουάνα που την έφερε στο πάρτι. Από τις 11 το βράδυ μέχρι τις έξι το επόμενο πρωί, χόρευε και γλεντούσε ασταμάτητα. Παράλληλα έπινε σφηνάκια βότκας και άλλα ποτά σε τέτοιο σημείο που κάποια στιγμή λιποθύμησε», δήλωσε άνθρωπος που βρισκόταν στο συγκεκριμένο πάρτι.

Η ίδια πάντως όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι η μητέρα της και ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματά της.

Οι φωτογραφίες όμως, άλλα δείχνουν δυστυχώς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top