Δείτε την Madonna να γιορτάζει τα 53 με τον 24χρονο αγαπημένο της

Η μητέρα του είναι οκτώ χρόνια μικρότερη απ´την σύντροφό του

Δείτε την Madonna να γιορτάζει τα 53 με τον 24χρονο αγαπημένο της

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Όπως τυχαίο δεν είναι και το πώς… «κρατιέται» η βασίλισσα της ποπ, η οποία στα 53 της δείχνει πιο ήρεμη και «φρέσκια» από ποτέ.

Και πώς να μην είναι δηλαδή, αφού η Madonna γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της στην παραλία αγκαλιά με τον… 24χρονο Γάλλο χορευτή Brahim Zaibat, ο οποίος, όχι μόνο έχει τα λιγότερα από τα μισά της χρόνια, αλλά όπως φαίνεται της έχει αναστατώσει και την ζωή. Οσοι συναναστρέφονται την ερμηνεύτρια το τελευταίο διάστημα δηλώνουν ότι αυτός ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους. Πώς να έχει θα μας πείτε τώρα… αφού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι γιος της…

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail διακρίνεται η Madonna με σκισμένο παρακαλώ τζιν, λευκό ανάλαφρο καλοκαιρινό μπλουζάκι και καπέλο να έχει «χυθεί» στην αγκαλιά του πιτσιρικά, ο οποίος όχι απλά δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη, αλλά μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία των φωτογράφων γίνεται ακόμη πιο διαχυτικός με την αγαπημένη του.

Η τελευταία φωτό είναι αυτό που λέμε ότι «τον κοιτάζει και λιώνει». Μα τέτοιος έρωτας πια;

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην περιοχή Hamptons στην Νέα Υόρκη. Σε παραλία. Μπορεί να μην κολύμπησαν στην κυριολεξία, αλλά... βούτηξαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ο τόπος «έσταζε από τα μέλια!!!»

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν περίπου χρόνο, με μία μικρή διακοπή που ακούγεται ότι έκαναν τον περασμένο Μάϊο. Και αυτός ο σύντροφός της ήλθε στην ζωή της μόλις λίγους μήνες μετά από το μοντέλο Jesus Luz, ο οποίος συγκαταλέγεται επίσης στην συνομοταξία των… 20άρηδων. Για την ακρίβεια, 24 ΚΑΙ αυτός! Αν δηλαδή την δούμε στο μέλλον με ακόμη μικρότερο, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν θα παραξενευτούμε... Και μην βιαστ��ίτε να σχολιάσετε με ατάκες τύπου ο έρως χρόνια δεν κοιτά...

Last but not least λεπτομέρεια του θέματος: Η μητέρα του Zaibat είναι οκτώ χρόνια μικρότερη από την σύντροφό του. Δεν θέλουμε σχόλια... κιχ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top