«Θα με κολάκευε να με πλησιάσει ερωτικά μια γυναίκα...»

Η Playmate 2011 αποκαλύπτεται...

«Θα με κολάκευε να με πλησιάσει ερωτικά μια γυναίκα...»

Η φετινή Playmate Ηρώ Λεγάκη θεωρεί ότι πολλά πράγματα που άλλοι θεωρούν υπερβολικά, για εκείνη αποτελούν μέρος της δουλειάς της. Όπως μια γυμνή φωτογράφιση. «Βασικά ο πατέρας μου δεν έχει δει την φωτογράφιση που έκανα. Η μητέρα μου πάλι, που είδε το περιοδικό, ντράπηκε λίγο. Σε γενικές γραμμές πάντως τα πράγματα είναι καλά με τους γονείς μου. Είναι δίπλα μου, με στηρίζουν στις αποφάσεις μου και συζητώ πάντα μαζί τους τί πρόκειται να κάνω. Ξέρουν ότι όλες αυτές οι φωτογραφίσεις είναι καθαρά στο πλαίσιο της δουλειάς μου».


Μετά την ανάδειξή της, άκουσε πολλά. Όπως ότι έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. «Κυκλοφόρησε ήδη η φωτογράφιση που έκανα για το Playboy, αλλά και στην δική μας φωτογράφιση μπορεί οποιοσδήποτε να καταλάβει αν έχω κάνει πλαστική και αν κάτι επάνω μου είναι ψεύτικο. Και στο κάτω κάτω, όταν είχα πάρει μέρος στα καλλιστεία στο Πόρτο Ράφτη ήμουν 17 ετών. Από τότε έχουν περάσει τρία χρόνια και μεγάλωσα!»


Η Ηρώ δεν πιστεύει ότι το… μέγεθος κάνει την διαφορά. «Μια γυναίκα είτε έχει μικρό στήθος είτε μεγάλο, μπορεί να είναι εξίσου ερωτική και θελκτική. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι το πιο σημαντικό σε μια γυναίκα δεν είναι το μέγεθος του στήθους, όσο το να έχει ένα ωραίο καλογυμνασμένο κορμί με καμπύλες. Είμαι κατά των πολύ αδύνατων γυναικών».


Αντιδρά ψύχραιμα ακόμη και στο ενδεχόμενο να την πλησιάσει ερωτικά μια γυναίκα: «Μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει. Φαντάζομαι όμως ότι αν μου συνέβαινε κάποια στιγμή, σίγουρα θα με κολάκευε το γεγονός πώς τους αρέσω και νομίζω ότι θα το αντιμετώπιζα με χιούμορ», λέει , αποκαλύπτοντας ότι το κρυφό της όνειρο είναι να βρεθεί με τον αγαπημένο της σε μια ερημική παραλία. Οσο για το ποιος είναι για εκείνη ο ιδανικός άντρας; Ψηλός, μελαχρινός, με χιούμορ και ειλικρίνεια.


«Η μεγάλη μου αγάπη εκτός από το μόντελινγκ είναι ο χορός. Άλλωστε από εκεί ξεκίνησαν όλα. Χόρευα σε κάποιο κλαμπ όταν με πλησίασε ένας μάνατζερ και με ρώτησε εάν ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Όταν θα πέσει η αυλαία λοιπόν, σκέφτομαι μήπως ασχοληθώ με το χορό καθώς έχω κάνει πολλά χρόνια μπαλέτο και μοντέρνο χορό. Θα είμαι πολύ ευτυχισμένη αν καταφέρω να βρω τρόπο να συνδυάσω όλες τις παραστάσεις που θα έχω από το λαμπερό χώρο της μόδας με την αγάπη μου για τον χορό», καταλήγει η Playmate 2011. (Πηγή: Glam)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top