Mila Kunis: «Είμαι όμορφη;»-«Ευλογημένοι όσοι το λένε!»

Θα μας τρελάνει τελείως!!!

Mila Kunis: «Είμαι όμορφη;»-«Ευλογημένοι όσοι το λένε!»
Ή πολύ μετριόφρων είναι.. ή μας δουλεύει ψιλό γαζί! Ο λόγος για την Mila Kunis, την κούκλα συμ��ρωταγωνίστρια της Natalie Portman, στον «Μαύρο Κύκνο».

Η 27χρονη ηθοποιός, που φήμες τελευταία την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Justin Timberlake, δεν πιστεύει ότι υπάρχει κόσμος που την θεωρεί… «ελκυστική»!

Σχολιάζοντας το βραβείο που έλαβε πρόσφατα ως «μια από τις πιο hot stars», η Kunis έδωσε την εξής… αποστομωτική απάντηση:
«Είναι τρελό! Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένη μετά απ΄αυτό. Αλλά… για έναν μόνο λόγο. Κάνει τους φίλους μου να γελάνε. Αν υπάρχουν άνθρωποι που με θεωρούν ελκυστική, τι να πω, ο Θεός ας τους ευλογεί. Είναι… φανταστικό!»

Και μετά απ΄αυτή την «κρίση μετριοπάθειας», η Kunis, αποκάλυψε ότι είναι πολύ… λαίμαργη.

«Τρελαίνομαι για το φαγητό. Αλλά όταν ακούω κάποιους να λένε “δεν μπορώ να χάσω κιλά”, πιστεύω ότι λένε ψέματα. Το σώμα μας, μπορεί να κάνει τα πάντα. Αρκεί να το θες πραγματικά».

Από πού αντλεί αυτή τη σιγουριά; Από την εμπειρία της στον «Mαύρο Κύκνο», όπου έπρεπε να χάσει δέκα ολόκληρα κιλά και τα κατάφερε:

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ τις ικανότητες που έχει το ανθρώπινο σώμα. Με το που πήρα απόφαση να χάσω τα κιλά, δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που είπα ότι δεν θα τα καταφέρω. Πιστεύω στην σκληρή δουλειά, την αυτοσυγκράτηση και την αυτοεκτίμηση».

Δείτε το trailer της ταινίας "Friends With Benefits", στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με τον Justin Timberlake...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top