Στικούδη: «Θέλω να κάνω πολλά παιδάκια να με περιτριγυρίζουν»

Τι λέει για τις «πισώπλατες μαχαιριές» & την Ελένη Μενεγάκη;

Στικούδη: «Θέλω να κάνω πολλά παιδάκια να με περιτριγυρίζουν»
Ανοιχτή στο ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή μανούλα έιναι η Κατερίνα Στικούδη. Όχι, το μητρικό της καμπανάκι, δεν έχει χτυπήσει… ΑΚΟΜΑ: «Όταν θα το νιώσω θα το κάνω. Θέλω να κάνω πολλά παιδάκια, που να με περιτριγυρίζουν. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Τους έχω αδυναμία».

Τι ζητά όμως από έναν σύντροφο; «μου αρέσει να περνάω καλά μαζί του, γιατί όταν δεν περνάω καλά, φεύγω. Να διασκεδάζω, να υπάρχει επικοινωνία, χημεία, κοινά ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, μου αρέσει πολύ η μουσική και η γυμναστική. Θα ήθελα ν΄αρέσουν τα ίδια και σε εκείνον».

Τον τελευταίο χρόνο περίπου, τα δημοσιεύματα την θέλουν να έχει σχέση με τον Βαγγέλη Σερίφη. Εκείνη, ούτε το έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και το έχει επιβεβαιώσει ποτέ. Άλλωστε όπως λέει στο περιοδικό “ΕΓΩ Weekly”, «μοιράζομαι τα προσωπικά μου με τις κολλητές μου και νιώθω μια χαρά».

Από το χώρο της showbiz, αποκαλύπτει πως δεν έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Δεν αποκλείει ωστόσο το ενδεχόμενο «να έχω δεχτεί και πισώπλατες μαχαιριές, χωρίς να το γνωρίζω.Δεν μπορούμε ν΄αρέσουμε σε όλους».
Αν και είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, άποψη της είναι πως η εμφάνιση και μόνο για να παραμείνεις στον χώρο, δεν αρκεί:

«Υπάρχουν πολλές όμορφες κοπέλες εκεί έξω, που δεν ασχολούνται με το χώρο. Σίγουρα παίζει ρόλο η εμφάνιση. Ζούμε στην εποχή της εικόνας. Από εκεί και πέρα, αν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, δεν προχωράς. Δεν πιστεύω για παράδειγμα ότι η κυρία Μενεγάκη έκανε μια τόσο μεγάλη καριέρα μόνο γιατί έχει ωραία, μπλε μάτια. Έκανε καριέρα επειδή δούλεψε σκληρά».

Στην καθημερινότητα και στα επαγγελματικά της, είναι «δραστήρια σε βαθμό κουραστικό. Μου αρέσει να δουλεύω, είμαι τελειομανής και ψείρας. Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι, γι΄αυτό ακούω συμβουλές αλλά και σχόλια. Ακόμα και από την κακή κριτική που ενδεχομένως κρύβει εμπάθεια, μπορείς να μάθεις πράγματα».

Όσο για το επαγγελματικό της μέλλον; Όπως λέει, «αγχώνομαι για το αύριο. Έχω την ίδια ανασφάλεια που έχει όλος ο κόσμος».

Αυτός είναι και ο λόγος που διαχειρίζεται πολύ προσεχτικά τα χρήματα της: «δεν είμαι καθόλου σπάταλη αλλά ούτε και τσιγκούνα. Προτιμώ να μην έχω επώνυμη τσάντα, αλλά έχω το δικό μου σπίτι».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top