Το ΣΟΚ της Lady Gaga για την Amy Winehouse

Γιατί δε�� μπορούσε να μιλήσει για ΔΥΟ μέρες;

Το ΣΟΚ της Lady Gaga για την Amy Winehouse
Τόσο πολύ σοκαρίστηκε από το θάνατο της Amy Winehouse η Lady Gaga, που για ΔΥΟ ολόκληρες μέρες, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!

Το σοκ που έπαθε το αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη της στην εκπομπή «The View»:

«Είμαι τόσο καταρρακωμένη και λυπημένη από το θάνατο της Amy Winehouse. Μόλις το έμαθα, έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να μιλήσω για 48 ολόκληρες ώρες».

Μπορεί οι δυο τους να μην είχαν γνωριστεί ποτέ από κοντά, όμως η Lady Gaga δεν έκρυψε τη συμπάθεια της για την αδικοχαμένη Amy.

Μάλιστα φρόντισε να εξηγήσει στο τηλεοπτικό κοινό, ότι ο θάνατος της 27χρονης τραγουδίστριας θα πρέπει να γίνει μάθημα για όλους.

«Δεν πιστεύω ότι η Amy χρειαζόταν μαθήματα. Νομίζω ότι το μάθημα για όλο τον κόσμο είναι πως θα έπρεπε να είναι πιο ευγενικός μαζί της. Όλοι της φέρονταν πολύ σκληρά. Εγώ το μόνο που ξέρω για εκείνη, είναι πως η Amy ήταν η πιο αξιαγάπητη, όμορφη και ευγενική γυναίκα».

Και δεν σταμάτησε εδώ την μετά θάνατον υπεράσπιση της Winehouse: «ξέρετε, δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα. Δεν γίνεται να μας αρέσει όταν ακούμε κάποιον να τραγουδά λυπημένα τραγούδια χωρισμού, και να μην είναι πραγματικά πληγωμένος».

Και φανταστείτε… ούτε που γνωρίζονταν οι δυο τους…!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top