H πιο γλυκιά μαμά: Η Angelina Jolie φωτογραφίζεται με τις κόρες της

Αποκαλύπτει την συμβουλή που τους δίνει

Η Angelina Jolie φωτογραφίζεται με τις κόρες της

Έδειξε την πιο γλυκιά της πλευρά. Η Angelina Jolie με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, που είναι στις 8 Μαρτίου, πόζαρε για το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Elle με τις δύο κόρες της.

«Εγώ είμαι ο μόνος άνθρωπος από την οικογένειά μου που γεννήθηκε στην Αμερική. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που βασίζεται σε ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και πίστεων και αυτό μου επέτρεψε να έχω δημιουργήσει μια τέτοια οικογένεια. Οι κόρες μου έχουν τις ελευθερίες που έχουν επειδή είναι Αμερικανίδες. Και οι Αμερικανοί νιώθουμε καλύτερα με τους εαυτούς μας όταν πολεμάμε ώστε και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Ειδικά οι γυναίκες», είπε αρχικά η 42χρονη σταρ.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκάλυψε τι συμβουλεύει τις κόρες της, Zahara, Shiloh και Vivienne: «λέω στις κόρες μου: “αυτό που σε ξεχωρίζει είναι αυτό που είσαι πρόθυμη να κάνεις για τους άλλους. Κάθε γυναίκα μπορεί να βάλει ένα φόρεμα ή να βαφτεί. Αλλά είναι το μυαλό σου που θα σε καθορίσει ως άνθρωπο. Βρες ποια είσαι, τι σκέφτεσαι και τι πρεσβεύεις. Και πάλεψε για τους άλλους, για να έχουν τις ίδιες ελευθερίες με εσένα. Μια ζωή προσφοράς είναι μια ζωή που αξίζει!”».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top