Τα «έσπασε» στα μπουζούκια λόγω γενεθλίων η Μαστροκώστα

Τι δώρο της έκανε ο Τραϊανός Δέλλας;

Τα «έσπασε» στα μπουζούκια λόγω γενεθλίων η Μαστροκώστα

Ανανεωμένη, σέξι όπως πάντα και με απίστευτη διάθεση γιόρτασε τα γενέθλιά της η Γωγώ Μαστροκώστα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας! Δίπλα της είχε τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα και καλούς φίλους, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ντυμένη με λευκό φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, η Γωγώ κατέφτασε κεφάτη μετά του συζύγου της στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Σταδιακά κατέφτασαν και οι καλεσμένοι της και το κέφι «άναψε»!

Ο Τραϊανός Δέλλας καμάρωνε την καλή του να τραγουδά και να λικνίζεται, ενώ και ο ίδιος σιγοτραγούδησε επιτυχίες του τραγουδιστή και δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει, αλλά και να καμαρώνει την γυναίκα του την ώρα που χόρευε.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Γωγώ πήρε δώρο γενεθλίων από τον σύζυγό της ένα υπέροχο δαχτυλίδι, το οποίο και φορούσε την «μεγάλη» βραδιά!

Πριν η παρέα τα «σπάσει» στα μπουζούκια, ο καλός της φίλος Χάρης Σιανίδης είχε οργανώσει ένα δείπνο για χάρη της.

Η Γωγώ, έχοντας αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές , δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, απολαμβάνοντας την οικογενειακή ζωή και τον ρόλο της μανούλας, που είναι και ο αγαπημένος της!

Κι από εμάς τις καλύτερες ευχές για τα γενέθλιά της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top